Miért hülyeség azaz ötlet,hogy az iskolák ne 8-kor kezdődjenek?
A legtöbb kommentelő háborog miatta.
Én nem szeretem Karácsonyt,de ebben igaza van.
Véleményem szerint országosan, későbbre kellene tolni az iskolakezdést.
Az olyan, szocializmusból visszamaradt dolgokat, mint a 0. óra meg eltörölni.
Nekem sokszor volt 0. órám, pedig rendszerváltás után jóval érettségiztem.Gyakran szidtam az édesanyját, aki kitalálta.
Kezdődjön 9 órakor az oktatás, ahogy a normálisabb országokban, mint Nagy Britannia, Franciaország, USA.
Ahogy írták, általános iskolásokat még a szüleik visznek iskolába, akik 8-tól dolgoznak. Tehát leadják fél 8-kor körül a csemetét az iskolába és akkor 9-ig tengjen-lengjen a 7-8 éves, míg valami történik? Tényleg sok értelme van... A felsorolt "normálisabb" országokban nem 8-kor kezdődik a munkaidő sem.
Középiskolában már el lehet ezen gondolkodni. Nekünk volt olyan, hogy fakultációk voltak az első két órában és ha épp nem volt olyan fakultációd, akkor volt olyan nap, hogy nem 8-ra, hanem csak 9-re elég volt bemenni. De ha mindenki később kezd, akkor is az óraszám megmarad, tehát később végez mindenki egy órával. Továbbá május-júniusban és szeptemberben ezenkívül azért is izgalmas, mert 10 óra után már az átlag magyar iskolaépület használhatatlan a tanulásra, hiszen túl meleg van. Így legalább az első 2 órában még nem kaptok hőhutát és valamennyire tudtok figyelni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!