Itt miért csak az ellenzéki dumát lehet tolni egyesek szerint? Aki a Fidesz mellett érvel, miért lesz egyből bérkommentelő?
Több mint 2 millió Fidesz-szavazó van, ők miért ne használhatnák ezt az oldalt, hogy leírják az őszinte véleményüket? Némelyek inteligensebben érvelve, némelyek kissé szarkasztikusan, egyszerűbben, ez itt mind belefér, az ellenzékiek között is van ilyen is, olyan is.
Van aki egy 5%-os párt álláspontját képviseli, miért ne lenne olyan, aki a 40-50%-os Fideszét?
Sokan csak az ellenzéki álláspontot képesek elfogadni.
Miért gondoljátok, hogy a ti álláspontotok az igazság, a másiké pedig csak trollkodás/propaganda?
"Engem nem a libsizés, fideszesezés zavar, hanem hogy már eleve azt feltételezzük a másikról, hogy nem az őszinte véleményét írja le saját akaratából, érdek nélkül."
Nem tudom, miért zavar annyira. Én egyszerűen keresztüllépek rajta. Ez is egy jelenség a sok közül, ami a világ velejárója: egyszerűbb vádaskodni, mint gondolkodni, és megfogalmazni a véleményüket, érvekkel alátámasztani, stb., azért csinálják. Hadd higgyék, hogy fizetett emberek. Na és? Nekem nyóc.
"A Fidesz a legutobbi szavazáson 51 százalékot kapott, vagyis nőtt is a fölénye."
Milyen szavazáson, és mikor kapott 51%-ot?
Lehetőleg több forrást is nevezz meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!