Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Itt miért csak az ellenzéki...

Itt miért csak az ellenzéki dumát lehet tolni egyesek szerint? Aki a Fidesz mellett érvel, miért lesz egyből bérkommentelő?

Figyelt kérdés

Több mint 2 millió Fidesz-szavazó van, ők miért ne használhatnák ezt az oldalt, hogy leírják az őszinte véleményüket? Némelyek inteligensebben érvelve, némelyek kissé szarkasztikusan, egyszerűbben, ez itt mind belefér, az ellenzékiek között is van ilyen is, olyan is.

Van aki egy 5%-os párt álláspontját képviseli, miért ne lenne olyan, aki a 40-50%-os Fideszét?

Sokan csak az ellenzéki álláspontot képesek elfogadni.

Miért gondoljátok, hogy a ti álláspontotok az igazság, a másiké pedig csak trollkodás/propaganda?

2020. aug. 19. 16:24
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:
Engem nem a libsizés, fideszesezés zavar, hanem hogy már eleve azt feltételezzük a másikról, hogy nem az őszinte véleményét írja le saját akaratából, érdek nélkül.
2020. aug. 19. 20:11
 32/41 anonim ***** válasza:
42%
30. Orbánról szoló kérdések is ugyanazt a retorikát követik, hogy a Fidesz, Orbán alkalmatlan, Fidesz lop stb... Ebből arra következtetni, hogy valami érdek van mögötte... Nem mondok semmit.
2020. aug. 19. 20:22
 33/41 anonim ***** válasza:

"Engem nem a libsizés, fideszesezés zavar, hanem hogy már eleve azt feltételezzük a másikról, hogy nem az őszinte véleményét írja le saját akaratából, érdek nélkül."

Nem tudom, miért zavar annyira. Én egyszerűen keresztüllépek rajta. Ez is egy jelenség a sok közül, ami a világ velejárója: egyszerűbb vádaskodni, mint gondolkodni, és megfogalmazni a véleményüket, érvekkel alátámasztani, stb., azért csinálják. Hadd higgyék, hogy fizetett emberek. Na és? Nekem nyóc.

2020. aug. 19. 20:26
 34/41 anonim ***** válasza:
88%
#32 Tényleg van célja, mégpedig az, hogy ez a korrupt banda előbb-utóbb el legyen takarítva az ország éléről, poltpetivel az élen. A Puzsér-Berki párhuzam spamelésének mi volt a célja? Meg berki indításának? Szerintem az, hogy nehogy legyen egy normális, civil alternatíva a két nyomorék szekértábor jelöltjén kívül. Csak amíg Puzsér ellen annyit sikerült összehozni, hogy hát ordibál, meg berki is civil aztán mekkora majom he', addig a fidesz listája olyan hosszú, hogy ha ezeket egyszer elszámoltatják, a bíró két napig fogja olvasni a vádpontokat.
2020. aug. 19. 20:32
 35/41 anonim ***** válasza:
42%
34. Megint ertünk a kerdéstől.
2020. aug. 19. 20:33
 36/41 anonim ***** válasza:
42%
Eltértünk :D
2020. aug. 19. 20:34
 37/41 anonim ***** válasza:
0%
#35 akkor boldog karácsonyt
2020. aug. 19. 20:36
 38/41 anonim ***** válasza:
21%
37. Nyáron?
2020. aug. 19. 20:40
 39/41 Micimacko67 ***** válasza:
47%
Ja és békés adventet... ahogy a másik klasszikus mondá...
2020. aug. 19. 20:42
 40/41 qkker1 ***** válasza:
79%

"A Fidesz a legutobbi szavazáson 51 százalékot kapott, vagyis nőtt is a fölénye."

Milyen szavazáson, és mikor kapott 51%-ot?

Lehetőleg több forrást is nevezz meg!

2020. aug. 20. 13:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!