Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Itt miért csak az ellenzéki...

Itt miért csak az ellenzéki dumát lehet tolni egyesek szerint? Aki a Fidesz mellett érvel, miért lesz egyből bérkommentelő?

Figyelt kérdés

Több mint 2 millió Fidesz-szavazó van, ők miért ne használhatnák ezt az oldalt, hogy leírják az őszinte véleményüket? Némelyek inteligensebben érvelve, némelyek kissé szarkasztikusan, egyszerűbben, ez itt mind belefér, az ellenzékiek között is van ilyen is, olyan is.

Van aki egy 5%-os párt álláspontját képviseli, miért ne lenne olyan, aki a 40-50%-os Fideszét?

Sokan csak az ellenzéki álláspontot képesek elfogadni.

Miért gondoljátok, hogy a ti álláspontotok az igazság, a másiké pedig csak trollkodás/propaganda?

2020. aug. 19. 16:24
1 2 3 4 5
 21/41 Micimacko67 ***** válasza:
33%

19-es én egy szóval sem mondtam, hogy az a 49 ember minden egy párttal szimpatizálna...én azt mondtam, hogy 49 NEM a Fidesszel szimpatizál...

Ez alapján kellene végig gondolni a Fidesz vezérkarnak...hogy mit és hogyan rontott el...Látszott az önkormányzati választáson, hogy ahol összefogtak az ellenzéki pártok...bizony okoztak meglepő eredményeket...Lehet persze ezt moslék koalíciózni...de ha ezen nem gondolkodnak el...2022-ben érheti őket kínos meglepetés...lásd budapesti előzetes közvélemény kutatási adatok és a végeredmény...

2020. aug. 19. 18:32
 22/41 anonim ***** válasza:
21. Benne van a pakliban, viszont ez most egyáltalán nem arról szól hogy a Fidesznek min kellene elgondolkodni. Maradjunk a kérdező által feltett kérdésnél.
2020. aug. 19. 18:36
 23/41 Micimacko67 ***** válasza:
91%

Elmondom az én véleményemet...erről a kérdésról...

Van egy régi közmondás...amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten!

Ha valaki feltesz egy értelmes, nem személyeskedő, a másik oldalt nem pocskondiázó kérdést, akkor általában ki tud alakulni értelmes diskurzus...

Abban a pillanatban ha látszik, hogy egy kérdés csak a másik politikai oldal lejáratására, piszkálására íródott, na igen...akkor jönnek azok a reakciók, amikre a kérdező hivatkozott...

Aki gyakrabban itt van emlékezhet rá, hogy néhány hete napjában legalább 5-10 kérdés foglalkozott a Lánc híd felújítása miatt Karácsony Gergellyel...annyira látszott ezeknél, hogy valamilyen központi iránymutatás alapján íródtak sorba...s igen a 10. ilyen kérdés után már nálam is elgurul a gyógyszer...

ILyen esetekben miért csodálkoztok, ha sok kommentelő jár hasonló cipőben?

2020. aug. 19. 18:50
 24/41 anonim ***** válasza:
86%
Sajnos az emberi butaság vezet a kérdésben említett példához. Mert általában a buta emberek nem tudják felfogni, hogy mindenkinek más lehet a véleménye, de egyesek ezt nehezen tudják megemészteni hogy mások máshogy gondolkodnak mint ő.
2020. aug. 19. 19:07
 25/41 anonim ***** válasza:
13%

a fidernyákokkal sokkal több baj van mint a "libsik"-el...

Amugy az elég nagy butaság ha valaki azt hiszi hogy csak az lehet igaz amit ő állít(amit amugy mástól hallott)

2020. aug. 19. 19:23
 26/41 anonim ***** válasza:
0%
23. Központi iránymutatás egy jó összeeskuvés elméletnek beillik . Az embereknek elegük lett karácsonyból ennyi az egész. Ezzel az erővel ha az indexen meg jelenik valami és lehozza a népszava, az központi iránymutatással mükodik.
2020. aug. 19. 19:31
 27/41 Micimacko67 ***** válasza:
88%

26-os ertem en, hogy eleguk...

Ezert kellett egy nap tiz tobbe-kevesbe hasonlo kerdest feltenni?

De komolyan...

2020. aug. 19. 19:59
 28/41 anonim ***** válasza:
42%

27. Orbánról hány kérdés van pontosan 1 nap?

Azt nem számoltad meg?

Vagy azok nem közpintilag irányítottak, csak amit a Fideszesek kérdeznek?

Ez a kérdés pontosan erről szól!

2020. aug. 19. 20:05
 29/41 anonim ***** válasza:

"ha ezen nem gondolkodnak el"

Honnan veszed, hogy nem gondolkodnak el?

2020. aug. 19. 20:09
 30/41 anonim ***** válasza:
28%
Nem is tudom, hogy amikor a főpolgármester-választáskor itt megjelenő kérdések 25%-a puzsér elleni karaktergyilkosság volt ugyanarra a 2 retorikára felfűzve, miért feltételezné bárki, hogy bérkommentelőket alkalmaz a fidesz lul.
2020. aug. 19. 20:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!