Miért van ez a ballib média a balatoni turizmus elleni kampánya?
A Balaton mindig is drága helynek számított, még 40 évvel ezelőtt is. Most meg a jelentős béremelések következtében -amit a munkaerő hiány kikényszerített- még drágább lett.
Oké magasabbak az árak mit egyik-másik ázsiai vagy afrikai ország, de olcsóbb mint a Bódeni -tó vagy a francia tengerpart.
https://www.youtube.com/watch?v=nF-Umw7wml4&t=250s
Ebben a srác elmondja a véleményt
Nem fog balul elsülni, ahhoz több értelmes ember kéne.
Mindenütt lehet rendkívül drágán és értelmes áron meglenni. Attól függ, mit teszünk.
Akik a #25-öt lepontozták, üzenem: kedves hörgő barátaim. A megvasalt gondolataitok csak arra tesz képessé,hogy felismerjétek saját,a valóságot nélkülöző gondolataitokat, ekkor megy a pipa, különben az x. Ennyi telik.
Én nem szoktam a Balatonon üdülni, mert mások a szokásaim. Idén az ismert okok miatt viszont harmadszor - mindösszesen majd egy hónapot - töltök (éppen most is) a Balatonon. Úri módon élek. Kicsit kevesebbért, mind ugyanennyi időt ugyanilyen minőségben az elmúlt években. Persze én eszerint tudok valamit, amit ti nem. De hogy mit, nem osztom meg veletek.Használjátok azt, ami a nyak fölött van és nem száj.
34
Idén néhányszor leautóztam Széplakra, kíváncsiságból. Tény, az Azúr hotel parkolójában sok autó állt minden alkalommal. Az Erkel Ferenc utca mindkét oldalán zömmel új 10 milliós körüli autók parkoltak. Sok az új építésű nyaraló. A Tihany utcában is több új épület. Itt a Deák Ferenc sétány tó felöli oldalán több öröklakás épült, ahol valamikor szabadstrand volt vastagtörzsű fákkal, és nádassal. A kerítéseken belül szintén új autók 10 millión felüli értéket képviselve. Innen haladva a volt újságírói üdülő felé, teljesen beépült a part, lebontották az Orion-bárt is, a területen szintén új többemeletes épületek. Egyik sem SZOT-beutalós vállalati nyaraló. A Vécsey Károly utcához közelítve, a rádió volt üdülőépülete még megvan, minden más új, semmit nem idéz a múltból.
Látványnak tényleg szép, a tópartra is le lehet jutni, tömegnyomor sincs, nincs állandó gyerekzsivaj se, akár ideális lehetne itt valami szállást kibérelni. Ha lenne ... és ha pénz is van hozzá. De itt egy futószalag mellett dolgozó, vagy Tesco gondola pakoló, biztosan nem bírna eltölteni, még egy napot se.
És tényleg van látnivaló a Balcsinál. Ismerd meg hazádat. Persze pénz kell hozzá, de nem is az átlagbérért dolgozóknak való az ismerkedés, nekik jó így a neten keresztül is:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!