Miért nem tiltják ki az összes olyan pártot a
parlamentből és Magyarországról, akik Gyurcsány meg
Soros szekerét tolják?
21/32 A kérdező kommentje:
Vannak olyan emberek, akik nem is akarnak magyarok lenni. A magyar ember magyarnak valja magát, nem európainak.
A fidesz több mindennel megbüntette már az átlagembereket,mióta kormányoz.Munkatörvénykönyv módosítása mond neked valamit?Egyébként meg a (jobboldal) nem kéne,hogy azt jelentse automatikusan,hogy fidesz,lehet valaki úgyis jobboldali,hogy nincs igazán pártja,vagy nem kormánypárti.Nekem egyik legjobb barátom jobboldali,de már egy ideje nem fidesz szavazó.Nem véletlenül ábrándult ki belőlük.
2020. aug. 12. 17:51
23/32 A kérdező kommentje:
Csak mert a Fidesz óta mindenèrt meg kell dolgozni, ès csak mert nem hajlandò a munkaerőhiàny kellős közepèn alaptalan rövidített munkaidőt adni, az szerintem nem büntetès. Sokkal nagyobb büntetès olyan abbszurdumokban gondolkodni, vagy bevezetni mint pèldául euròpai minimàlbèr vagy alapbèr. Vagy mègrosszabb Euròpai egyesült àllamok, ami hazaàrulàssal ès nemzet feladàssal egyenlő mert semiben nem lesz jobb a magyar embereknek.
Mindenért meg kell dolgozni kevés pénzért...A fidesz logikája kb az,hogy jó az olcsó munkaerő ide,nos pont emiatt ment el sok fiatal az országból.A látszólagos fejlődés meg kb az EU-s pénzeknek köszönhető.EU nélkül kb Ukrajna szintű lenne az ország életszínvonala.Mondjuk V4-ek között is utolsók vagyunk évek óta.Tehát dicsekvésre sem nagyon van okunk.Érdekes nem?
2020. aug. 12. 23:12
25/32 A kérdező kommentje:
Többen jönnek vistas mint elmennek. Ha okosak lennètek, legalàbb annyira mint mutatjàtok, akkor nem a Fideszt okolnàtok a màs több èvtizede tartò problèmàk miatt, mert annyit mint a Fidesz egy koràny se tett mèg. Statisztikàk az utòbbi èvekbe jobbak. Ti mèg is csak egyes statisztikàkba kapaszkodtok bele ès nem engeditek el.
EU-s pènzek jelentős rèszèt kiviszik a multik, ès közel sem kapunk annyit mint kellene.
Hazugság,hogy többen jönnek vissza. :D Nekem egyre több barátom,rokonom külföldön él.Volt,aki családjával együtt ment ki.Köszönik jól vannak.Azt gondolom tudod,hogy 2014 óta többen hagyták el az országot,mint 56-ban.És 2010 óta fidesz van kormányon.Túl nagy teljesítményt eddig nem mutattak,pedig 10 éve ők kormányoznak.A multikról meg annyit,hogy őket a kormány is támogatja...
[link]
[link]
2020. aug. 12. 23:41
27/32 A kérdező kommentje:
Pontosan erről beszèltem a valóság ezzel szembe hogy nem vagyunk kivàndorlò orszàg.
[link] 28/32 A kérdező kommentje:
A multimról hosszan lehet vitázni, de az ország csak velük tud fejlődni. Ezèrt Mondtam hogy nem mindenről a Fidesz tehet. Fidesznek a szemedben volt 10 röpke ève. Hogy az elmúlt 30 evet vissza hozza? Vagy tobbet?
Igen,ez igaz.Nyilván nem mindenről a fidesz tehet,ugyanúgy ahogy MSZP sem tehet mindenről.A fidesz 10 röpke éve viszont volt 14 év kormányzás is.(98-2002) is ott volt.
2020. aug. 13. 12:24
30/32 A kérdező kommentje:
Kapcsolódó kérdések: