Miért nem tiltják ki az összes olyan pártot a parlamentből és Magyarországról, akik Gyurcsány meg Soros szekerét tolják?
Figyelt kérdés
Hogy ez antidemokratikus lenne? Nem ez csak aggreszív demokrácia, olyan amit nyugat kezdett el csak a liteosabb változatát. A parlamentben nincsen olyan pártnak sem a támogatóinak helye, akik valamilyen formában hátbadöfték az országot. Orbán nem ezt csinálja? Nem ő megkérdezi a magyar embereket, és nem a postaládájából lopja ki a konzultációs íveket. Ez egy ellenzéki vérfrissítés is lenne, létre jönne egy valóban független ellenzék ezek helyett.2020. aug. 10. 20:49
11/32 anonim válasza:
A politikában az ütköző vélemények és változó ideológiák épp annyira természetesek, mint az időskori ágybasz"rás. Mégha nem is értékeljük őket.
Elvileg még mindig jogállamban élünk. Nem vagyok én ellene, hogy bárkit is bebörtönözzünk, aki idegen hatalmakat szolgál ki, csak előtte be kéne ezt bizonyítani.
12/32 A kérdező kommentje:
10 De a céljaik egészen mások amiket kitűztek, te csak a felszint kapargatod, azért felszin mert ilyen az emberiség.
2020. aug. 10. 22:15
13/32 A kérdező kommentje:
Szerintem nem fog senki össze azokkal, akik ellen éppen küzd, és ott tesz neki keresztbe ahol bír. A politikusok is olyanok mint az emberek.
2020. aug. 10. 22:16
14/32 anonim válasza:
Kérdező te soha nem fogod megérteni, hogy a tiltás és a diktatúra ugyanaz más szavakkal. Esélytelen, hogy belásd, a vélemény szabad, ha hibásnak találod, rámutathatsz a hibákra,de az nem szempont, hogy neked mi tetszik. Az sem szempont, hogy másnak mi tetszik.
Azt már meg sem említem, te olyasmit próbálsz számon kérni másokon, amit legkevésbé magad tartasz be.
15/32 MolotovPunk válasza:
Oldaltól függetlenül kinőhetne már néhány ember abból a buta nézetből,hogy aki nincs velünk,az csak ellenünk lehet.Mellesleg milyen jogon tiltanál ki olyan pártokat a parlamentből,akiket a magyar nép beszavazott?
16/32 anonim válasza:
Hú azért itt a kérdező eléggé össze van zavarodva. Eleve ilyen nincs, hogy betiltunk pártokat. Előbb be kell bizonyítani valakiről, hogy ki pénzeli. Az hogy a fdesz bárkire rámondja hogy soros-migráns-gyúrcsány-ballipsi, az egy dolog. Az egyszerű 2 bites embereket meg is téveszti ezzel. Nemzethy konzultáció meg egy vicc, ki lehet tölteni levél alapján sőt neten is ahányszor akarod, erre hivatkozva semmit nem tehetnének. Elköltenek rá több milliárdot, teljesen feleslegesen.
17/32 A kérdező kommentje:
Szerintem az ellenzék kinőhetne abból, hogy Magyar emberek, és nem a kormány ellen dolgozik. Akkor talán nem születnének ilyen kérdések.
2020. aug. 12. 12:15
18/32 A kérdező kommentje:
A kettő bites ellenzékiek, amik ezért szurkolnak, azok meg kimehetnek nyugatra. Mert se magyar lelkük, se hazájuk, se nyelvük nincs. Ezt mindeki tudja, és a bolond még dicsekszik is ezekkel a tulajdonságokkal.
2020. aug. 12. 12:17
19/32 MolotovPunk válasza:
Kérdezőnek.Aha.2010 előtt a fidesz miket csinált ellenzékben?Csak kérdem.Jól emlékszem rá,ahol tudott keresztbe tett az akkori kormánynak.Nagy ott a gond,hogy azok felett ítélkezel,akik nem kedvenc pártodra szavaztak.Szerencsére azért nem te döntöd el,hogy ki magyar és ki nem. :)
20/32 A kérdező kommentje:
A kormánynak, de az embereket sosem büntette volna meg. Én nem ítélkezem senki felett, csak azok felett akik nem tundak mást csak ezt.
2020. aug. 12. 15:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!