Szerintem nem tudja feldolgozni, hogy ennyire lebögőt es revansot akkar venni. A gond hogy teljesen tönkre vágja az ellenzéket és így nem lehet miatta leváltani a NERt.
Ez az ember a legkártékonyabb magyar politikus a rendszerváltás óta.
Mi az, hogy OV1G? Oviból nem lehetne már felnőni? Ez nem az a műsor már, ahol csúfolni kell egymást.. legalábbis nem kéne.. ez így elég szégyen.
És, hogy Gyurcsány miért politizál még?
Aki nem érti a kérdést: Gyurcsány egy bukott politikus és bukott ember. Normális országban vagy rég rácsok mögött ülne, vagy a nép meglincselte volna már rég. Nyilván azért nem ül börtönben, mert akkor rajta kívül még a fél parlament, de a lincselést nem értem.
Azért politizál, mert hatalom- és pénzéhes, feltűnési viszketegsége van és mentálisan képtelen abbahagyni.
Én helyesen a kérdést így fogalmaztam volna meg, hogy: Egyáltalán hogy van valakinek gyomra behúzni mellé az 'X'-et?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!