Szerintetek Gyurcsány Ferenc a dolgozók (vagy mások? ) érdekeit nézi a politizálásával?
"Konkrét(fekete-fehér!)válaszokat kérnék tisztelettel..."
Eléggé fekete-fehér egy jelenség vagy te itt a GYK-n, szamuely.... jól megvolnánk az állandó hülyeséged nélkül.
Talán majd csak lesz aki egy konkrét kérdésre konkrétan tud(és főleg mer...)válaszolni és nem folyton"kóstolgat"...
Aki nem a kérdésekkel-válaszokkal hanem kifejezetten a másikkal"foglalkozik"az miért nem privát teszi...?
Na de mindegy. Talán lesz válasz a fenti kérdésre Gyurcsány Ferenc kapcsán!
Közben jöttek is válaszok...-nem láttam mert elvoltam foglalva"récsöl"úrral vagy hölggyel.
Köszönöm a válaszokat(nagyjából erre számítottam)de természetesen jöhetnek még hiszen minél több a válasz annál markánsabb kép alakul ki Gyurcsány Ferencről.
Köszönöm az ELGONDOLKODTATÓ válaszokat.
Sokak örömére most távozom-jön a hosszú hétvége de remélhetőleg lesz még jövő hét is.
Az úgynevezett viszontlátásra ÉS Tiszteletem(azoknak is akik más nézeteket vallanak ugyanis nem egyes emberekkel hanem egyes eszmékkel vagyok úgymond...haragban)...
"de remélhetőleg lesz még jövő hét is"
Hát igen, nem tudható, Lenin apánk mikor szólít magához.
Akkor az "úgynevezett viszontlátásra".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!