Szerintetek Gyurcsány Ferenc a dolgozók (vagy mások? ) érdekeit nézi a politizálásával?
Természetesen. Gyurcsány Ferenc a választópolgárok, és az ország érdekeit nézi. Az egyetlen kormányzóképes párt jelen helyzetben a Demokratikus Koalíció.
Ráhel, a közpénzből finanszírozott esküvőd után maradj csendben, ha kérhetlek.
"Ráhel, a közpénzből finanszírozott esküvőd után maradj csendben, ha kérhetlek."
Trollkodásból ez a nevem, szal oltsad csak a kis pitsát XD
Én pedig a Ferenc vagyok, Balatonőszödről.
Az intelligenciád és a pimasz stílusod alapján esküdni mertem volna, hogy tényleg Te vagy a Ráhel... hmm, öregszem.
ma 15:05
Én pedig a vérlázító ostobaságodból, hogy valóban Gyurcsány papát tisztelhetem a személyedben....
na jó, szerintem hagyjuk abba. Nem humoros, és ez a bolondgomba szamuely nem is ezt kérdezte.
Hogy kink mi az érdeke azt nem ehet általánosítani. Nekem alapból az a bajom, hogy minden embernek más az érdeke. Olyan nincs, hogy ugyan az az érdeke lenne az egész dolgozó emberek halmazának.
Egyszerű példa:
A szomszédomnak az az érdeke, hogy minél nagyobb házat építsen a telkén amit egy rakás pénzen vett. Nekem meg az az érdekem, hogy a háza ne másszon rá a kerítésemre.
Az építési hatóság meg követi a törvényt és azt mondja a szomszédomnak, hogy 3-4 métert kell tűzvédelmi okok miatt a két ház között. Válójában ettől én még úgy érzem, hogy belemászik a képembe, a szomszéd meg azt érzi, hogy nem építhet elég nagy házat.
A végén abban egyetértünk mind a ketten, hogy ez a törvény nem jó nekünk és mind a ketten szidjuk is. Pedig a törvény engem is meg öt is véd. Meg a többieket is akik ha tűz van akkor nem ég le a házuk.
És mindjárt itt van az is, hogy adott esetben az a dolgozó nem is tudja mi a valódi érdeke. csak valami most jó legyen nekem.
Hogy Gyurcsány hol van ebben? Sehol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!