Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most akkor ez hogyan működik...

Most akkor ez hogyan működik a fidesz szavazóknál?

Figyelt kérdés

Eddig én úgy tudtam, hogy az összes magyar politikai párt közül a fidesz szimpatizánsai utálják legjobban a külföldieket, főleg az arab kultúrából érkezőket, most viszont másfél év alatt két nyíltan fideszes ismerősöm is összejött egy török állampolgárságú emberrel.

Esküszöm nem értem a dolgot. Nem mondom, hogy a legvérmesebb migránsgyűlölő fajtából van mindkettő de azért nem a szíve csücske egyiknek se az arab világ.

Az egyikkel volt alkalmam beszélgetni és ő azt mondta hogy a törökök alapvetően jó emberek... Mondtam neki hogy de nem is így gondoltad még nem sokkal ezelőtt. "Hát de ő meggondolta magát" Mondom akkor más arabokkal sincs gond? Dee, a többi az mind erőszakos és sok a migráns.

Hát b*zdmeg én itt vesztettem el a dolgot... Nem értem, egyszerűen nem értem. Egy fideszes miért nem egy másik magyarral jön össze? Én inkább baloldalinak vallom magam de nem akarnék egy törökkel összejönni, nem ugyanaz az anyanyelvünk, más a kultúránk.... Erre két ismerősöm is akik sokkal "nemzethybbek" nálam (Wass Albert olvasás, néptánc, CSOK és a fidesz agyondícsérése, Ákos koncertek.. remélem már van egy kép bennetek) összejön törökkel. Ééés még mindig javában tolják a fidesz propagandát a facebookon.

Mi a tököm ez?

2020. aug. 8. 12:10
1 2
 11/13 anonim válasza:
100%

A törökök nem arabok, hanem teljesen más népcsoport.

Nézz már utána, légyszi.

Kösz!

2020. aug. 9. 11:32
 12/13 anonim ***** válasza:
Ahogy előttem is írták, a törökök nem arabok. Etnikai, nyelvi és kulturális szempontból is teljesen különböznek. Orbán amúgy kifejezetten baráti kapcsolatokat ápol Erdogannal és a törökökkel. Sőt, Magyarország belépett a Türk Tanácsba mert Orbán szerint a magyarok rokonok a török népekkel.
2020. aug. 9. 17:11
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha férfiak akkor megértem, a török csajok nagyon szépek:D
2020. aug. 16. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!