Most akkor ez hogyan működik a fidesz szavazóknál?
Eddig én úgy tudtam, hogy az összes magyar politikai párt közül a fidesz szimpatizánsai utálják legjobban a külföldieket, főleg az arab kultúrából érkezőket, most viszont másfél év alatt két nyíltan fideszes ismerősöm is összejött egy török állampolgárságú emberrel.
Esküszöm nem értem a dolgot. Nem mondom, hogy a legvérmesebb migránsgyűlölő fajtából van mindkettő de azért nem a szíve csücske egyiknek se az arab világ.
Az egyikkel volt alkalmam beszélgetni és ő azt mondta hogy a törökök alapvetően jó emberek... Mondtam neki hogy de nem is így gondoltad még nem sokkal ezelőtt. "Hát de ő meggondolta magát" Mondom akkor más arabokkal sincs gond? Dee, a többi az mind erőszakos és sok a migráns.
Hát b*zdmeg én itt vesztettem el a dolgot... Nem értem, egyszerűen nem értem. Egy fideszes miért nem egy másik magyarral jön össze? Én inkább baloldalinak vallom magam de nem akarnék egy törökkel összejönni, nem ugyanaz az anyanyelvünk, más a kultúránk.... Erre két ismerősöm is akik sokkal "nemzethybbek" nálam (Wass Albert olvasás, néptánc, CSOK és a fidesz agyondícsérése, Ákos koncertek.. remélem már van egy kép bennetek) összejön törökkel. Ééés még mindig javában tolják a fidesz propagandát a facebookon.
Mi a tököm ez?
A törökök nem arabok, hanem teljesen más népcsoport.
Nézz már utána, légyszi.
Kösz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!