Gyurcsány Ferenc laza indulatos káromkodós lárifári stílusa miért ilyen rokonszenves a magyar lebierális szavazóknak?
annyira tipikus, szóval a baloldalnak azért van joga a sok mocskosságra alpáriságra és közönségességre, mert ÓÓÓÓÓÓRBÁÁÁÁÁÁÁÁN
ti ezért vagytok definíció szerint különbek
csakhogy bayer zsoltnak hiánypótló munkái vannak az erdélyi magyarsággal kapcsolatban, ezzel szemben mit tud felmutatni egy tóta w árpád?
21:15: miféle hiánypótló munkák? Röhögnöm kell.
Tudod, kisfiam, talán a jobboldalnak példát kellene mutatnia, hogy különb az ellenzéknél. Én ezért szavaztam 2010-ben a Fideszre. És mi lett belőle? Egyre-másra kerülnek elő az arrogánsabbnál arrogánsabb tahók a párt bugyraiból, akik mára olyan mélyre szállították a mércét, hogy ahhoz képest Fletó lassan arany jánosi magasságnak hat.
Egyébként nálad ez az ÓÓÓÓÓÓÓÓÓRBÁÁÁÁÁÁÁÁÁN valami monománia? Meg sem említettem.
például ezt :DD persze az egyszeri ostoba Dk-s ballber előbb köpköd gyűlölködik és hány epét minthogy bárminek is utánanézzen
szóval akkor tóta w árpikának milyen egyéb munkássága van a gyűlöletbulváron kívül?
21:28: kit érdekel tóta w. munkássága? Őt sem én hoztam fel, hanem te. Vagy tíz éve nem is tényező.
Hogy Bayer összegányolt néhány giccses közhelyet, ami nálad az emberi kultúra csúcsa, nem menti fel semmi alól.
De azért tessék: [link]
nahát a DK-s epehányó 5 perc alatt kiolvasta a bayer zsolt összest
na ez a baloldal
mindent izomból elutasít, mindent ösztönből gyűlöl
ez a gyurcsány brand
Igazából épp az a baj, hogy tudjuk, hogy Bayer Zsoltnak de egyébként Gajdics Ottónak meg még pár jobboldalinak van egy normális stílusa is, de valamiért 2010 óta nem azt nyomja a Fideszes médiumokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!