Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tipikus Fidesz szavazó vagyok...

Tipikus Fidesz szavazó vagyok ha szeretek piálni, nincs diplomám és utálom a multikultit?

Figyelt kérdés
F/29
2020. aug. 7. 20:01
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

#20 magyarokat nem, csak a fideszeseket. De ez nem is mocskolódás ez csak a valóság.

Miért pitiznék a fideszesek szavazataiért? Maximum a skalpjaikért pitiznék, mert a döglött komcsi a jó komcsi, ahogy egy ősi Dakota közmondás mondja 😁

2021. júl. 28. 16:29
 22/29 anonim ***** válasza:
50%

Ezt mond Dobrevnek, a hóhér unokájának.

A Gyurcsány-Dobrev-Apró család hatalmas vagyona magyar hazafiak tömeges legyilkolásából ered.

A Kossuth Téri Mészárlást (1956. október 25.) Apró Antal, Dobrev Klára nagyapja vezényelte.

Rengeteg magyar embert, köztük nőket és gyerekeket gyilkoltak.

Ezek olyan borzalmak amiket csak olyanok követhettek el akik nagyon gyűlölik a magyarokat.

Az ellenzéki összemosás a tömeggyilkos szörnyeteg, Apró Antal unokáját, Dobrev Klárát akarja a magyar emberek hátára erőszakolni.

Épeszű magyar ember nem szavaz ezekre.

Ezek a magyar emberek ellenségei.

2021. júl. 28. 17:51
 23/29 anonim ***** válasza:

#22 nem tudod, kövér laca apja nem volt véletlen ott? Ilyen mészárlással hogy lehet vagyont szerezni? Minden legyilkolt után pontokat kap, aztán vannak kombók, meg killing spree, meg headshot, és azok szorzót adnak, és azt pénzee lehet váltani?

Igen, épeszű magyar ember nem szavaz a fideszre, mert a magyarság, és Európa ellenségei.

2021. júl. 28. 21:50
 24/29 anonim ***** válasza:
0%
23: Beteges, hogy gyűlölitek a magyarokat és mégis rajtunk élősködtök miközben pitiztek a szavazatainkért.
2021. júl. 29. 05:02
 25/29 anonim ***** válasza:

#24 hát miért vagytok élősködők? Miért csak a rombolás megy nektek 1917 óta?

Miért nem élősködtök a szovjetunióban, észak koreában, stb miért kell próbálni mindig rombolni azt ami nem a beteg, degenerált, elfajzott működésetekhez tartozik? Miért vagytok ti komcsik ennyire kártékonyak?

2021. júl. 29. 08:52
 26/29 anonim ***** válasza:
0%

25: Ismerjük a gyilkos fajtádat, Soha többet:

A hatalom a kezünkben van. Aki azt akarja, hogy visszatérjen a régi uralom, azt kíméletlenül fel kell akasztani. Az ilyennek bele kell harapni a torkába. A magyarországi proletariátus eddigi győzelme nem került különösebb áldozatokba. Most azonban szükség lesz arra, hogy vér ömöljön. A vértől nem kell félni. A vér – acél: erősíti a szívet, erősíti a proletár öklöt. Hatalmassá fog tenni bennünket a vér. A vér lesz az, mely az igazi kommünvilághoz elvezet minket. Ki fogjuk irtani, ha kell az egész burzsoáziát! ”

– Szamuely 1919. április 20-án Győrben elhangzott beszéde

2021. júl. 29. 09:15
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

#26 takács, miért próbálod magad, és elvtársaid bűneit másokra projektálni?

Nem túl produktív.

Sajnos ismerünk titeket komcsikat, nem kell bemutatni magatok. Épp ezért írtam, 1917 óta csak romboltok, gyilkoltok.

2021. júl. 29. 10:04
 28/29 anonim ***** válasza:
0%
27: Szamuely nem volt magyar ahogy Apró és Dobrev se, és te se.
2021. júl. 29. 10:22
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
#28 Nem tudom ők mik voltak valószínűleg zsidók, de én magyar vagyok. Te viszont egy fideszes (komcsi) vagy takács, tehát hazátlan.
2021. júl. 29. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!