Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van akkora hiszti...

Miért van akkora hiszti abból,hogy Vidnyánszky Attila lett a Színház- és Filmművészeti Egyetem alapítványának elnöke?

Figyelt kérdés

[link]

Nem értem, mi ez a probléma.

Vidnyánszky Attila bent van a szakmában, egyik legelismertebb magyar rendező.Tucatnyi díjjal rendezik, melyeknek a többségét nem a jelenlegi kormány alatt kapta, tehát nem lehet vádolni azzal,hogy politikai hovatartozás miatt osztogattak neki díjakat.

Illetve, van felsőoktatásban is tapasztalata, tanárként is.A Kaposvári Egyetem színművész szakon oktat.

Értelmes ember nem próbálna belekötni Vidnyánszky személyiségébe.A szakmai háttere kifogásolhatatlan.

Ha jól sejtem itt másról szól a dolog.

A fővárosban található Színház- és Filmművészeti Egyetem nagyon belterjes ideológiai, politikai szempontból.

A modellváltással ennek a belterjességnek vége szakad.Erről szól az egész, minden más csak álca.

2020. aug. 2. 15:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
egy ominózus mondat miatt áll a bál, semmi több.
2020. szept. 4. 09:31
 12/13 anonim ***** válasza:
94%
Nem hiszti ez, hanem egy újabb "divide et impera", "kívülállót" kell betenni, aki majd megosztja az addig egységes erőt. A hatalommániás emberek meg könnyen megtalálják egymást.
2020. szept. 12. 18:24
 13/13 anonim ***** válasza:

Csupán annyi a probléma vele, hogy Fideszes.

De akkor akinek ez probléma hagyja ott a Színművészetit.

2020. nov. 18. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!