Miért van akkora hiszti abból,hogy Vidnyánszky Attila lett a Színház- és Filmművészeti Egyetem alapítványának elnöke?
Nem értem, mi ez a probléma.
Vidnyánszky Attila bent van a szakmában, egyik legelismertebb magyar rendező.Tucatnyi díjjal rendezik, melyeknek a többségét nem a jelenlegi kormány alatt kapta, tehát nem lehet vádolni azzal,hogy politikai hovatartozás miatt osztogattak neki díjakat.
Illetve, van felsőoktatásban is tapasztalata, tanárként is.A Kaposvári Egyetem színművész szakon oktat.
Értelmes ember nem próbálna belekötni Vidnyánszky személyiségébe.A szakmai háttere kifogásolhatatlan.
Ha jól sejtem itt másról szól a dolog.
A fővárosban található Színház- és Filmművészeti Egyetem nagyon belterjes ideológiai, politikai szempontból.
A modellváltással ennek a belterjességnek vége szakad.Erről szól az egész, minden más csak álca.
Csupán annyi a probléma vele, hogy Fideszes.
De akkor akinek ez probléma hagyja ott a Színművészetit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!