Létezik olyan, hogy lmbt propaganda? Ha igen ezt, hogy kell értelmezni?
Figyelt kérdés
Engem még senki se csesztetett azzal, hogy legyek meleg. Ellenben gyerekkoromban az anyám azzal fenyegetett, hogy öngyilkos lesz, ha kiderül rólam, hogy meleg vagyok. Most akkor milyen lmbt propagandáról szokott beszélni a jobboldal? Ez nem olyan konteó, mint a szabadkőművesek, chemtrail és a zsidó világuralom? Egyszerűen csak arról van szó, hogy ne bántsanak senkit se azért, mert a saját neméhez vonzódik. Nem tök mindegy, hogy valaki kihez vonzódik? Mi a baj azzal, hogyha az utcán két azonos nemű megfogja a kezét, vagy elcsattan egy pár csók? Ha ennyire zavar, akkor nem kell odanézni, de senkinek sincs joga ahhoz, hogy megszabja azt, hogy csak négy fal között csinálják. Az meg egy hülye duma, hogy ezzel fertőzik meg a gyerekeket. Nem attól lesz valaki meleg, mert mondjuk a háttérhatalmi sorosisták áttérítik őt, hanem ez genetikai ok. Akkor se válik valaki automatikusan meleggé, hogyha két férfi vagy két nő neveli a gyereket, mert semmi köze se lesz a szexualitásához.2020. aug. 2. 10:19
22/26 anonim válasza:
#21, pedig ez tényleg így van. Sőt, most már nem játszhat transzneműt nem transznemű ember. Nem játszhat autistát nem autista. Holnap majd nem játszhat öngyilkost nem öngyilkos. Mert ugye a színészkedésnek nem az a lényege, hogy eljátszanak valakit, akik nem ők, nemde?
23/26 anonim válasza:
Köszönjük a napi melodrámát, tehát transznemű szereplőket transznemű embernek kell játszania, ezért van ázsiai kvóta a filmekben.
24/26 anonim válasza:
Én már olyat is láttam hogy néger karaktert egy néger játszott.
Ez annyira felháborító.
25/26 anonim válasza:
Engem nem izgat a téma, de úgy tűnik mintha éppen azt nyomnád.
26/26 Abody válasza:
Amúgy az eszébe se jut az LGBT+-on problémázóknak, hogy mi van, ha a rendező, író, vagy a készítésben résztvevő emberek maguk is a közösségbe tartoznak, és az általuk elkészített művészettel a saját élményeiket akarják átadni. Azzal meg nem tudom, hogy mi a baj, hogy csomó meleg ember színész és kiváló a munkájában. Csak fogadjátok el, hogy valamiben jobbak a melegek (valójában majdnem mindenben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!