Miért kell az Indexet beszántani?
Mert aki kritizál vagy leírja az igazságot, az nem jó a NER nek
Nehogy a választópolgár megtudja a valódi híreket...
Én nem bánom, ha beszántják.
Engem egyáltalán nem zavart,hogy a kormány vitatott korrupciós dolgaival foglalkozott.
Az viszont igen, nyomták mellette izomból a liberális propagandákat.Meg a BLM-et támogatták, meg hasonlók.Ezért, egyáltalán nem zavar,hogy eggyel kevesebb liberális propaganda média lesz.
Ott van a 444 , éppen elég.
Szerintem érdemes kritikus szemmel elolvasni és elgondolkodni rajta. Ha én lennék a fidesz helyébe pont ezt csinálnám, kiraknám a főszerkesztőt aminek hatásárára elmegy majd az újból alakult keménymag, kap egy új főszerkesztőt és felhígitjuk új munkásokkal. Kormánykritikus marad, de semmi extra oknyomozás, feltárás nem következik be a következő években, újraindul a ciklus.
Te feltételezed, hogy a Fideszt még érdekli a kiegyensúlyozott tájékoztatás meg a független média létezésének a látszata. Ezzel ellentétben most már a teljes buborék modellre mennek rá. Ha nem jut el a lakossághoz más a kormányzati propagandán kívül, akkor idővel meg lehet teremteni a párhuzamos valóságot.
Messze vagyunk még a példakép Észak-Koreától, de senki sem vádolhatja azzal a Fideszt, hogy ne igyekeznének. És az olyanok mint az #1-es meg a #7-es még tapsolnak is neki, mert ugye mi haszna is van a sajtószabadságnak? Úri hóbort az, nem nekünk való. Fölöslegesen bajlódtunk ezzel a rendszerváltás dologgal is. Szegény Antall József meg forog a sírjában.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!