Orbán azért javasolta, hogy "kevesebb Adria, több Balaton" legyen, mert tényleg annyira érdekli a magyarok élete, vagy inkább hogy a NER-lovagok és Lölö paradicsomába minél több pénzt költsenek a magyarok?
Idén két hetet voltam Horvátországban, és nemsokára megyek Olaszországban, mert hülye lennék a mostani lehetőségeket kihagyni.
A Balatonnál négy napot voltam a nagybátyámék nyaralójában, egyedül a helyi ABC-ben költöttem pénzt, mert van egy kis ingyenes strand a közelben. Kíváncsiságból megnéztem alapvetően milyen árak vannak, és röhej. Borzalmasan túl van árazva, így még annyira se mennék le. Akkor inkább világot látok olcsóbban.
Igen a haverok miatt javasolja, és erre rá tud pakolni a vírus hisztivel.
Ha nem lehetne külföldre menni akkor se mennék a balatonra, annyira unalmas, semmilyen. Olyan ez mint a hekk zabálás divatja újabban: "bódog békeidők jaaaajdejóvót akkorégggg".
Bányatavak legalább mélyek tisztább a vizük, felvidéki víztározók is, és a tengerek is jobbak emellett olcsóbbak is. És én ha nyaralni akarok akkor olyan helyre akarok menni ami távol van a hétköznapoktól. A Balaton az nem ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!