Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán azért javasolta, hogy...

Orbán azért javasolta, hogy "kevesebb Adria, több Balaton" legyen, mert tényleg annyira érdekli a magyarok élete, vagy inkább hogy a NER-lovagok és Lölö paradicsomába minél több pénzt költsenek a magyarok?

Figyelt kérdés
2020. júl. 29. 09:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
9: Miért lenne veszélyes Olaszba? Nem az Északi részre mész. Ha csak nem kirándulni akarsz esetleg a Garda tó. Ha délre mész ott nem volt vírus. Na meg ott van Szicilia is. Nagyobb az esély szerintem, hogy a Balatonon fertőződsz meg, főleg hogy Magyarországon nem is tesztelnek normálisan, és tömeg is van. Külföldön nincs tömeg. Jobban megéri még akkor is, ha a vírustól félsz, ahogy leírtam, Balatonon tömegbe vagy és a parton kívül nincs mit csinálni.
2020. júl. 29. 14:06
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ja és most sokkal olcsóbban nyaraltatsz kint. Lent vannak az árak. ;). Balatonon meg az egekbe. Elmész a Balatonra 1 hétre abból a pénzből kint vagy 2 hétig.
2020. júl. 29. 14:07
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Orbán: Kevesebb adria, kevesebb balaton, kevesebb mozgástér, több munka.
2020. júl. 29. 14:54
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Viktor még életében nem dolgozott meg semmiért. :)
2020. júl. 29. 15:48
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Idén két hetet voltam Horvátországban, és nemsokára megyek Olaszországban, mert hülye lennék a mostani lehetőségeket kihagyni.

A Balatonnál négy napot voltam a nagybátyámék nyaralójában, egyedül a helyi ABC-ben költöttem pénzt, mert van egy kis ingyenes strand a közelben. Kíváncsiságból megnéztem alapvetően milyen árak vannak, és röhej. Borzalmasan túl van árazva, így még annyira se mennék le. Akkor inkább világot látok olcsóbban.

2020. júl. 29. 16:25
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Igen a haverok miatt javasolja, és erre rá tud pakolni a vírus hisztivel.

Ha nem lehetne külföldre menni akkor se mennék a balatonra, annyira unalmas, semmilyen. Olyan ez mint a hekk zabálás divatja újabban: "bódog békeidők jaaaajdejóvót akkorégggg".

Bányatavak legalább mélyek tisztább a vizük, felvidéki víztározók is, és a tengerek is jobbak emellett olcsóbbak is. És én ha nyaralni akarok akkor olyan helyre akarok menni ami távol van a hétköznapoktól. A Balaton az nem ilyen.

2020. júl. 29. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!