Nem kéne lezárni a teljes Balaton partot az idén, a fertőző veszélyek miatt?
2020. máj. 9. 20:03
1/14 anonim válasza:
Nem,szerintem mindenki menjen oda,ennyivel is kevesebben fogunk maradni.
2/14 anonim válasza:
Az megvan, hogyha lezárnád a Balatont, akkor az emberek majd a második legnépszerűbb nem lezárt helyre mennének? Vagy még rosszabb, a szélrózsa minden irányába? Akkor kvázi zárj le mindent, dögöljön éhen mindenki aki turizmusból él és kész. Hurrá, de jó forgatókönyv.
3/14 anonim válasza:
2-es,kit érdekel ki él a turizmusból ? A car kajákon kezdve a lakáskiadásig,hol érdekel ez bárkit is ?
4/14 anonim válasza:
Én mindent keményen lezárnék, addig, amíg akár egyetlen új fertőzés is van. Amit most csinálnak, az egész nyugati világban, egyszerűen röhejes.
5/14 árokpart válasza:
Ja hát persze csináljunk egy jó kis államcsődöt nem? Nem elég a 7 százalékos recesszió még legyen? Édes Istenem egyszerűen nem hiszem el, hogy az ilyen válaszokat felnőtt emberek írják, ha meg azok akkor meg már tényleg annyi ennek az országnak.
6/14 anonim válasza:
Már miért kellene? Semmi nem indokolja
7/14 anonim válasza:
Miert kellene lezarni? Aki nem akar, az nem megy oda es kesz. Aki odamegy, az vallalja a kockazatot. Felnott emberek vagyunk!
8/14 anonim válasza:
Én csak titeket rettegőket zárnálak be az otthonaitokba.
Sokkal egyszerűbb megoldás.
9/14 anonim válasza:
07:39: jó, nyugodtan le lehet fertőződni, majd akkor kisebb lesz az arcod.
10/14 anonim válasza:
lezárások ide vagy oda, már fél Magyarország halott lenne, ugyanis nem úgy vettem észre az elmúlt 2 hónapban, hogy az emberek többsége betartotta volna a korlátozásokat. húsvét előtt tömegek voltak a boltokban bevásárolni. miért nem robbant még be akkor mostanra? vagy szerencséjük volt, mert ott a többszáz ember között mégse volt egy fertőzött se?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!