A vidéki enyhítések miatt újra növekedni kezdett a fertőzöttek száma. A kormány mikor fog tanulni a hibájából, és lezárni a Balaton partot és egyéb vidéki üdülőhelyeket a nyárra?
Ha lemennek a budapestiek vidékre és széthordják a vírust, akkor berobbanhat a járvány egész Magyarországon. A kormány fog tanulni a mostani esetből, és megállítja ezt amíg nem túl késő?
Tegyük fel, ha a vírus tényleg egy biológiai fegyver akkor bármikor növelhető vagy csökkenthető a fertőzöttek száma...
Ráadásul a chemtrail ügy sem lett tisztázva, csak szétcenzúrázva...
Persze csak tegyük fel úgyhogy én nem tudom ez így van e ezt majd mindjárt helyre igazítják itt az okos bértollnokok.
"Ha lemennek a budapestiek vidékre és széthordják a vírust, akkor berobbanhat a járvány egész Magyarországon."
Meg ha a vidékiek jönnek Bp-re, majd vissza.
Pont ezért csinálták.
Ne kérdezd, miért jó nez a kormánynak, sok mindent csinálnak, amirõl épp ésszel nem képzelhetõ, hogy jó.
Pl azt sem értem, hogy ha a boltokban mindenkinek kötelezõ a maszk, akkor mifrancnak jó a vásárlási idõsáv?
Már a szivatáson kívül.
Napfeny jarja at a szivem ujra, csak egy szal bikinit hoztam el az utra ... :)
Oszt mibul elnenek a balatoniak, ha nem menne a turista a penzet kolteni? Hol dolgozna az a sok vendeglatos? Honnan lenne bevetele a telepuleseknek?
Idaig is csak azert voltunk korlatozva, mert az egeszsegugy meg nem volt felkeszulve ...
Vidék-összesen én nem látok nagy változást huszon-néhány több esetből.
8 millió ember, még a Balaton körül is jó sokan laknak, tehát, ha mind ott volna, az se látszana fordulatnak.
Ha netán napokon át rendre növekszik, az már jelenség!
Kérdező belinkeltél egy cikket de el sem olvastad, át sem gondoltad, csak írod ki a hülyeséget ezerrel.
Benne van a cikkben: "Ám, ahogy az első csökkenésnél is jeleztük, egy fecske ezúttal sem csinál nyarat, tehát jelenleg még az sem kizárható, hogy csak egy egyszeri emelkedés szemtanúi vagyunk. "
50 fővel nőtt a megbetegedések száma. Az enyhítések hétfőtől érvényesek és a vírus lappangási ideje 2 hét. Vagyis ennek az 50 fős emelkedésnek még semmi köze a korlátozások enyhítéséhez. Sokkal inkább a húsvét utáni mozgásokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!