Magyarok! Gyurcsány Ferencnek, mit kellene tennie ahhoz, hogy újra megbízzatok benne?
Szegény rendőrök.
Szánalmas próbálkozás.
#7 "végre mutassa meg ennek az országnak milyen ember"
Lemaradtál róla ezek szerint. Már 2006 májusában Őszödön megmutatta hogy milyen ember valójában.
Szerintem hallgasd meg végre!
Sosem biztam benne, most miert tennem? En egy elmebetegnek tartom. Nem tudna semmit sem csinalni, hogy ez megvaltozzon a velemenyem.
Nekem Gyurcsany csak egy udvari bolond ... jol szorakozom rajta, de sosem vettem komolyan.
Segítsen hatalomra egy tisztességes polgári kormányt aztán vonuljon vissza. Írja meg az emlékiratait, kávézzon élvezze az életet.
Ennél többet nem tehet Magyarországért.
Ja még esetleg kiteregethetné a szennyest, amit Orbánékról tud.
#17 Te elhitted neki, pont gyurcsányak, aki hazudott reggel délben meg este, hogy bármije is van Orbánról?
Ha lett volna valami a kezében akkor már régen ott keringene felnagyítva a nemzetközi sajtóban.
Van neki információja. Ezek mindent tudak egymásról, együtt fosztják ki az országot csak nektek csinálják a műsort a parlamentben amit szépen benyalnak az emberek.
Ha nem lenne gyurcsány akkor a fidesznek sokkal nehezebb dolga lenne a választásokon. Kell nekik mint egy falat kenyér.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!