Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A baloldali tábor mindig ezt...

A baloldali tábor mindig ezt mondja " a jobboldali szennylapok" mik ezek? És ha a jobboldalon lenne is ilyen, nálatok is van, vagy nektek nincs ilyen? 😃

Figyelt kérdés
2020. júl. 28. 07:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
59%

Még egy példa, előadáson egyetemen az előadó mondja, hogy a 444-en olvastam hogy...., csend van, Fideszesek elfogadják, hogy a prof ellenzéki. A prof azt mondja, hogy a 888-on olvastam, na ott világvége van, elkezdenek fújolni a diákok, mint az elszabadult b*rmok, ócskáskosodnak, leértékelik a tanárt etc... És erre láttam konkrét példát. Debreceni egyetemen Fideszes proffal kikezdtek, BME-n libsi proffal nem.

2020. júl. 28. 10:27
 12/12 anonim ***** válasza:
65%

10: Ez nem személyeskedés, hanem tény. Abban a táborban, aminek az ember osztja a véleményét nem fogja észrevenni azokat a dolgokat, amit a másik tábor csinál, de zavar.

Pedig nagyon sokan beléd kötnek, hogyha kimondod. Sokszor leírtad itt az oldalon, hogy a 888, pesti srácok és társai se különbek a 444-től és társaitól, ugyanúgy neked ugrottak.

Debreceni egyetemen nem egy ismerősöm jár és járt is nem egy szakon. Soha nem volt olyan, mint amilyet te mondtál. Akkor kezdtek el kikezdeni vele, ha osztotta az észt feleslegesen olyan témában is, ami nem politikai téma. Ott se azért, mert most ennek, annak az oldalnak a véleményét mondta, hanem azért, mert tanulni akarnak, nem politizálni.

2020. júl. 28. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!