A baloldali tábor mindig ezt mondja " a jobboldali szennylapok" mik ezek? És ha a jobboldalon lenne is ilyen, nálatok is van, vagy nektek nincs ilyen? 😃
van a "fake news gyár magyargyűlölő, vérlipsi zsindex"
van az elborult náczi kuruczinfó
meg van a szent fidesz média
utóbbiba azt írnak, amit a jelenlegi politikai hatalom kér és meg is fizeti busásan.
Én nemzethű (jobber) magyarként is inkább az indexet olvastam.
#6/7
Én még jobboldalitól ezt a fajta viselkedést nem tapasztaltam. Minden közösségben, amiben benne vagyok, van 1-2 személy, aki erölteti a politikát, aztán ha valaki az O1G xdxd-re odaírja, hogy az ellenzék is gyász, akkor kiakad, és elkezd személyeskedve trágárkodni. Ezt tapasztalom mindenhol. Baráti körben, számítógépes játékokban klánon belül, egyetemi csoportokban, nem politikával foglalkozó face csoportokban és tényleg mindenhol.
8: Ugyanúgy szokták tolni a jobboldaliak is. Ugyanúgy, ha azt mondod a Pesti Srácok, a közmédia és társai egy okádék fos, akkor egyből jön a magyarázás ez nem igaz, csak mocskos balos vagyok, ezért nem tudod elfogadni, stb.
Ugyanolyan politikai beállítottságú körben meg persze te nem fogod észrevenni, mert te is osztod a véleményüket, stb.
De mindkét tábor ugyanígy viselkedik, ezért van sokaknak elegük a hazai politikából, mert ez megy mindig csak.
#9/9
Személyeskedően csúsztatsz: "te nem fogod észrevenni, mert te is osztod a véleményüket". Én tudom, hogy a 888, pestisrácok, ripost propaganda oldal, de azért, hogy ezt valaki kimondja, még nem láttam, hogy elkezd kötekedni valaki. De ha a 444-re írja valaki, ott világvége van, hatalmas sértődések, személyeskedés, trágárkodás. Mert az ellenzékiek nem tudják elfogadni azt, ha valaki velük nem ért egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!