Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A baloldali tábor mindig ezt...

A baloldali tábor mindig ezt mondja " a jobboldali szennylapok" mik ezek? És ha a jobboldalon lenne is ilyen, nálatok is van, vagy nektek nincs ilyen? 😃

Figyelt kérdés
2020. júl. 28. 07:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
10%
Mindkét oldal a sajátját magasztalja, a másikét meg ócsárolja. Csak meg kell nézni hogy melyek a jobb és baloldali lapik, és ezek melyik párthoz kapcsolódnak.
2020. júl. 28. 07:28
 2/12 anonim ***** válasza:
76%
Jobboldali??? 😂
2020. júl. 28. 07:29
 3/12 anonim ***** válasza:
84%

van a "fake news gyár magyargyűlölő, vérlipsi zsindex"

van az elborult náczi kuruczinfó

meg van a szent fidesz média

utóbbiba azt írnak, amit a jelenlegi politikai hatalom kér és meg is fizeti busásan.

Én nemzethű (jobber) magyarként is inkább az indexet olvastam.

2020. júl. 28. 07:36
 4/12 anonim ***** válasza:
16%
Mindig az ordibál, akinek a háza ég (jelen esetben ezek a balliberálnyák prolik)...
2020. júl. 28. 08:11
 5/12 anonim ***** válasza:
34%
Rengeteg baloldali szennyportál van, de ők ezt felvilágosult, liberális gondolkodású, értelmiségi portáloknak látják és azt tartják, hogy a Fideszesek azért nem olvassák pl. a 444-et, mert túl hülyék hozzá. Ha pedig valaki megemlíti azt, hogy a 444 egy okádék, ugyanazt csinálják, mint mindig, ha valaki más véleményen van: torkuk szakattából elkezdenek üvölteni, mindenféle szitokszót használnak és az "erősebb kutya baxik" népi bölcseletet követve ellehetetlenítik azt, hogy más vélemény fogalmazódjon meg akár társaságban is. Aztán miután már senki nem hajlandó politikáról beszélni velük, mert annyit nem ér az egész, csodálkoznak, hogy nincs is Fidesz szavazó, és hogy-hogy a Fidesz győz és miért van az, hogy a csendes többség a Fidesz, a nagy részvételi arány a Fidesznek kedvez. Hát ezért.
2020. júl. 28. 09:41
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
5: Amit te leírsz mindkét tábor csinálja. Ahogy a bal, úgy a jobb oldal is ezt tolja.
2020. júl. 28. 09:56
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenki, de elég sokan mindkét oldalról, igen.
2020. júl. 28. 10:00
 8/12 anonim ***** válasza:
16%

#6/7

Én még jobboldalitól ezt a fajta viselkedést nem tapasztaltam. Minden közösségben, amiben benne vagyok, van 1-2 személy, aki erölteti a politikát, aztán ha valaki az O1G xdxd-re odaírja, hogy az ellenzék is gyász, akkor kiakad, és elkezd személyeskedve trágárkodni. Ezt tapasztalom mindenhol. Baráti körben, számítógépes játékokban klánon belül, egyetemi csoportokban, nem politikával foglalkozó face csoportokban és tényleg mindenhol.

2020. júl. 28. 10:11
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

8: Ugyanúgy szokták tolni a jobboldaliak is. Ugyanúgy, ha azt mondod a Pesti Srácok, a közmédia és társai egy okádék fos, akkor egyből jön a magyarázás ez nem igaz, csak mocskos balos vagyok, ezért nem tudod elfogadni, stb.

Ugyanolyan politikai beállítottságú körben meg persze te nem fogod észrevenni, mert te is osztod a véleményüket, stb.

De mindkét tábor ugyanígy viselkedik, ezért van sokaknak elegük a hazai politikából, mert ez megy mindig csak.

2020. júl. 28. 10:16
 10/12 anonim ***** válasza:
25%

#9/9

Személyeskedően csúsztatsz: "te nem fogod észrevenni, mert te is osztod a véleményüket". Én tudom, hogy a 888, pestisrácok, ripost propaganda oldal, de azért, hogy ezt valaki kimondja, még nem láttam, hogy elkezd kötekedni valaki. De ha a 444-re írja valaki, ott világvége van, hatalmas sértődések, személyeskedés, trágárkodás. Mert az ellenzékiek nem tudják elfogadni azt, ha valaki velük nem ért egyet.

2020. júl. 28. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!