Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Soros György hogy merészeli,...

Soros György hogy merészeli, hogy az EU nak ad tanácsot?

Figyelt kérdés
Nem volt neki Magyarország elég jó és elmert Merikába. Akkor miért tesz javaslatot az EU nak? Akik szerint a Sorosozás kamu mit szólnak hozzá, hogy manipulálná az Eu-t? Ő akar nekünk tanácsot adni hitelügyben, migránsügyben! Ez nem propaganda hanem igazság!

2020. júl. 27. 14:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
60%

#10:

Akik beveszik ezt a dumát a Fideszesek közül, azok szellemileg fejletlenek?

2020. júl. 27. 16:16
 12/18 anonim ***** válasza:
75%

Bizonyos értelemben igen. A történelem komplexitását nem tudták megérteni, és ez a napi politikai folyamatok értékelésére is befolyásolja. Felnőtt történelem- vagy politikaszemléletű emberrel nem lehet elhitetni, hogy Soros György minden rossz forrása. Egyébként ez a réteg dékások között is létezik, csak ők Orbán Viktort tartják minden rossz forrásának.

Egyébként ez nem jelenti azt, hogy ezek az emberek általában buták lennének. Még kifejezetten erős természettudósok között is van ilyen. Akinek nyilván kivételesen jók a kognitív képességei (nyilván a modern matematikát vagy fizikát buta emberek nem értik meg), csak valahogy a közélettel kapcsolatban megmaradt a legkisebb királyfi versus hétfejű sárkány szinten. Na most egy ilyennel nem nehéz elhitetni, hogy Orbán a legkisebb királyfi (= az abszolút jó) és Soros a hétfejű sárkány (= az abszolút rossz), vagy éppen Gyurcsány a legkisebb királyfi (= az abszolút jó) és Orbán a hétfejű sárkány (= az abszolút rossz), vagy bármi más leosztást.

2020. júl. 27. 16:31
 13/18 anonim ***** válasza:
#12: Jav.: "értékelésére is befolyásolja" -> értékelését is befolyásolja, elírás.
2020. júl. 27. 16:33
 14/18 anonim ***** válasza:

#12:

Nyilvánvalóan, Orbán csak kielégíti a tömegigényt, hiszen jelenünkben él a múltunk. Ezt nevezhetem tradíciónak is.

2020. júl. 27. 16:36
 15/18 anonim ***** válasza:
60%
#14: Hát igen.
2020. júl. 27. 16:53
 16/18 A kérdező kommentje:
Soros György gátlástalan üzletember aki mindenből pénzt akar remélem Orbán úr segít minket ellene!
2020. júl. 27. 22:44
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

#16: Erről a gyerekes mentalitásról írtam #12-ben.

Mellesleg Soros (az alapítványai közvetítésével) rengeteg jó célra adott már pénzt szerte a világban, Magyarországon kifejezetten. Amikor kisiskolás voltam az ország egyik legszegényebb megyéjében, sok helyen az iskolai számítógéptermeket a Soros Alapítvány támogatásával alakították ki. Még a Fidesz első kormányzása esetén (amikor még normálisak voltak) a Soros Alapítvány támogatásával indult el az iskolatej program. A vörösiszap-katasztrófa után Soros egymillió dollárral támogatta a bajbajutottakat. Sokkal régebben, a rendszerváltás előtt, támogatott ellenzéki mozgalmakat, fiatal tehetségeket, hogy ki tudjon alakulni egy demokratikus alapértékeket ismerő politikusgeneráció (nyilván a Kádár-rendszerben erre nem volt lehetőség); bizonyára tudod, hogy ebből a Fidesz is részesedett, Orbán Viktor speciel Soros-féle ösztöndíjból tanult Oxfordban - a dolog pikantériája, hogy emiatt az idős Kádár pont úgy sorosozott, mint most fideszéknél szokás. (A CEU-t csak zárójelben teszem hozzá, nyilván kellően megdolgozott téged a propaganda, és egy egyetem létrehozását már nem tartod értéknek.)

Ja, és én nem vagyok egy Soros-rajongó, szerintem sok tekintetben álomvilágban él az öreg. Fénykorában egy nagyon jó üzletember volt, aki nagyon is tudta, hogyan kell pénzt csinálni, de aki ugyanakkor szívesen ad általa jónak vélt célokra akár komolyabb összegeket is. Amennyi pénzt már erre az országra rááldozott (a saját vagyonából), az alapján a halála után itt utcákat kellene róla elnevezni - egyébként fognak is, nyilván nem fog örökké tartani a Fidesz Soros-ellenes mámora.

2020. júl. 28. 08:08
 18/18 Akitelin válasza:
Érdekes kérdés.
2020. aug. 23. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!