Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kiábrándult Fideszesként kire...

Kiábrándult Fideszesként kire lehetne szavazni?

Figyelt kérdés

komcsik kizárva.

mára elegem lett Viktorékból.

2020. júl. 26. 01:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nem tudok sajnos igazán jó tanácsot adni.1990 óta én mindegyik pártból kiábrándultam. Ideológiák,politikai hovatartozás nélkül szavaztam erre-arra,mégsem váltotta be egyik sem a várakozásom. Mint írta valaki feljebb,ne csodálkozzunk miért nem szavaz a fél ország. 30 eltelt,ebből 3 fidesz ciklus,mégis itt tartunk ahól tartunk.A volt szoc.országok éllovasából sereghajtók lettünk
2020. júl. 26. 06:57
 12/18 anonim ***** válasza:
Míg fel nem fogja valaki, hogy egy gyári melósnak is kéne otthoni viszonylatba minimum egy 500 ezres fizetés, az ottani árak melett, addig száradjon bele mindegyik az anyjába. Nincs alternatíva. Dögöljenek meg...
2020. júl. 26. 07:17
 13/18 anonim ***** válasza:
33%
Mi Hazánk. Ha magyar vagy, akkor egyetlen másik párt sem képvisel téged.
2020. júl. 26. 07:52
 14/18 anonim ***** válasza:
Akkor választhatsz a soft jobboldal, a Jobbik és a hard jobboldal, a Mi hazánk között.
2020. júl. 26. 08:35
 15/18 anonim ***** válasza:
Újcsendőri mozgalom.
2020. júl. 26. 08:43
 16/18 anonim ***** válasza:

Há jártas lennél a politikában,akkor tudnád a választ,ugyanis van jó jobboldali párt.

Nem vagy te kiábrándult Fideszes...

2020. júl. 26. 08:50
 17/18 anonim ***** válasza:

Hülye fideszes trollkérdés!

Ennek a faszinak esze ágában sincs a tolvaj bandájából kiábrándulni. Csak hát, most ő az ügyeletes bérkérdező.

2020. júl. 26. 09:35
 18/18 anonim ***** válasza:

"Talán a Jobbik jobb."

A jobbik a következő választáson kiírja magát a Parlamentből, szóval elvesztegetett szavazat. A Mi Hazánk meg túltolja a kretént (mondom ezt úgy, hogy többnyire egyetértek velük). Szóval marad az, hogy nem mész el szavazni, akárcsak én.

Most hogy a Fidesz kinyírta a KATA-t (az egyetlen adózási formát, amitől élhetőbb lett az ország), nincs is nagyon értelme az itthon maradni... Ennél csak rosszabb lesz a baloldal (és a Jobbik) többkulcsos adójával, de igazából egyik kutya másik eb!

2020. júl. 26. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!