Őszintén,vicc és párhovatartozás nélkül,mi okozhatja Orbán fura mozgásait?
Talán ez a videó szemlélteti a legjobban a legelején hogy mire gondolok(bár biztos sokan láttátok:
Mitől van ez a rengeteg kényszermozgás?Gyógyszer mellékhatás?Vagy valami roham?Mi lehet ez?És az az ijesztő hogy egyre gyakrabban látni amikor nyilatkozik is ezeket...És oké hogy vaj van a füle mögött rendesen,de sok más politikusnak is,és konkrétan egynél nem tapasztaltam hasonlókat,pedig rengeteg nemzetközi politikusi beszédet is végignéztem...
Mitől van ez?
#12 Hát igen, érthető ha számodra hihetetlen.
"Magasra" tett a lécet Horn Gyula a pufajkás múltjával, Medgyessy, mint III/II-es ügynök - de hát ők ugye még nem európai miniszterelnökök voltak. Azonban gyurcsány valóban az európaiság mintaképe lehet a "hazudtunk reggel, éjjel meg este" mentalitásával, meg ahogy szépen elcsalta a 2006-os választásokat, hamis pénzügyi adatokat küldött meg az uniónak, segédkezett a 4-es metró 176 milliárdos lenyúlásában stb. stb. Junckert is elég jól tudja követni az isiászos problémáival, ez igaz.
Hozzájuk képest tényleg érthetetlen lehet neked, hogy valaki, aki tényleg az országa érdekében dolgozik, eredményesen, a gazdaságot javítva és nem lerontva, az lehet miniszterelnök. De szerencsére egyre több ilyen van.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=tp486MxQETg&..
Sokan mondták már, hogy Grazban kezelték szegénynek az elméjét. Azt is, olvastam valahol, hogy egy skizofréniára való gyógyszer mellékhatásai produkálnak ilyen mellékhatásokat.
Az a kérdés, hogy valóban skizofrén-e, mert ez nem magánügy, hanem közügy. Ha igen, akkor nem lehet miniszterelnök szerintem.
14#
Elég szomorú hogy valakinek Gyurcsány meg Horn a viszonyítási pont,és hozzájuk méri a teljesítményét,miért nem mondjuk Széchenyihez?Miért mindig a rosszhoz képest kell kevésbé rossznak lenni,ahelyett hogy a jóhoz képest lenne mégjobb?Ez az a bukott politikai hozzáállás ami minden pártot jellemez,hogy "majd én a legrosszabbakhoz képest valamivel kevésbé rossz leszek".
Mert igazából a rendszerváltás óta csak azt látjuk hogy pojácák és inkompetens elmebetegek adják körbe a miniszterelnöki mandátumot,mint csövesek a kannásbort..
#14 Ha már ügynöközöl, az ugye megvan, hogy Orbánt a mai napig nem világították át nemzetbiztonsági szempontból? Vajon miért?! Az ugye megvan, hogy bár nagyon ígérgették annak idején, azóta se hozták nyilvánosságra az ügynökaktákat? Vajon miért?! Az ugye megvan, hogy már huszadszor szavazták le a nyilvánosságra hozási indítványt, ill. annak napirendre emelését, vajon miért? Csak nem titkolnak valamit?! A húszadszor az nem túlzás, nem kerekítés, nem hasraütés, hanem egy "szép magától a Fidesztől ilyen kerek szám".
Az is megérne egy misét, hogy annak idején miért ellenezték a papok, lelkészek stb. átvilágítását.
De hogy Orbánt nem világították át, az elég beszédes.
Orbán átvilágítás hiányában nem is lehetne miniszterelnök!
Tehát: illegitim!
tejoooooisteeeeen!!!!
lehet hogy orban seggfejbey-(erdogan effenditol kapta a rangot)-mar elemrol megy es egyik masik zarlatos?!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!