Őszintén,vicc és párhovatartozás nélkül,mi okozhatja Orbán fura mozgásait?
Talán ez a videó szemlélteti a legjobban a legelején hogy mire gondolok(bár biztos sokan láttátok:
Mitől van ez a rengeteg kényszermozgás?Gyógyszer mellékhatás?Vagy valami roham?Mi lehet ez?És az az ijesztő hogy egyre gyakrabban látni amikor nyilatkozik is ezeket...És oké hogy vaj van a füle mögött rendesen,de sok más politikusnak is,és konkrétan egynél nem tapasztaltam hasonlókat,pedig rengeteg nemzetközi politikusi beszédet is végignéztem...
Mitől van ez?
Nem igazán tudom mit értesz kényszermozgás alatt.
Putyin éppen úgy mozgolódott, helyezgette a lábát, és amikor hallgatták a tolmácsot, vagy amíg a másik válaszolt, addig mindketten mozgolódtak.
Stresszhelyzetben van aki lebénul és úgy ül/áll, mintha kőből lenne, más meg mozgatja a lábát, lehajtja a fejét amikor figyel a tolmács szövegére, koncentrál, stb.
Mi az ami neked ebben kényszermozgás?
Na de mindig,mindenhol ugyanaz,párosítva folyamatos nyelvöltögetéssel?Ez teljesen megszokott?
Elmebeteg.
A viselkedése, a gondolkodása, a tettei alapján bizonyosan megállapítható.
Viszket a segge,
megvakarja,
ahogy akarja.
Meg rángógörcse is van.
Lehet hogy gilisztás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!