Miért beszél mindenki az Index-ről és mégis mi történt?
Figyelt kérdés
Fogalmam sincs hogy mi történt, csak azt hallottam ma a munkahelyemen, éppen amikor távoztam, hogy valami nagyon meghatározó esemény zajlik ott. Hazafele jövet a buszon is sokszor hallottam azt a szót, hogy "Index", de konkrétumot nem. Talán meg fog szűnni a hírportál? Megmondom őszintén, nekem fogalmam sincs hogy mi az az Index hírportál, sohasem néztem egyik cikkjét sem és a mostani eseményeket sem értem semennyire. Mégis miért beszélnek sokan róla és mi történt az Index kapcsán?2020. júl. 24. 18:05
11/13 meszike91 válasza:
Azért mondtak fel, mert nyilvánvaló volt hogy be lesz darálva az oldal. Ha maradtak volna akkor hitelesítették volna ezt az egészet. Így viszont határozott választóvonalat húztak a korábbi index és a most jövő új fideszes index közé. Továbbá a lelkiismeretük is tiszta tudott maradni, vannak emberek akiknek ez is számít.
12/13 anonim válasza:
#3-mas, az index bevételeit kezelő intermedia de facto tulajdonosa Vaszily Miklós, Mészáros Lölő strómanja, innentől a többi csak a szokásos kormányzati astroturf ködösítés.
13/13 anonim válasza:
Felmondtak Dull Szabolcsnak. Ezzel 70 újságíró felmondott mert kiálltak mellette. Most vége van az Indexnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!