Miért beszél mindenki az Index-ről és mégis mi történt?
#1!
Mivel az egy netes portál, ezért a portáson kívól vannak még ott technikai emberek. Őket nehezebb pótolni, mint a firkászokat.
#2!
Nézz utána, hogy ki a lap vezérigazgatója és ki került be mostanában az igazgatói tanácsba! Nem éppen Fidesz közeliek...
2: Azzal is asszisztálnak, hogy lemondanak. Ha maradnak, tudnak tenni annak érdekében, hogy ne változzanak nagy mértékben a dolgok. Most hogy leléptek, semmit. Mindent kezdő, külsősők fognak megírni szóról szóra követve az instrukciókat.
Ezzel nem hibáztatom őket. Lehet, hogy már eléjük toltak egyenként egy számukra elfogadhatatlan munkaszerződést, amit nem hoztak nyilvánosságra.
"Már korábban fideszes érdekeltségben került, de eddig függetlenül tudott dolgozni a szerkesztőség. "
Ahha,nagyon függetlenek voltak.
6: "Azzal is asszisztálnak, hogy lemondanak" Mégis hogyan és mit tudtak volna változtatni akik felmondtak? Miért maradtak volna egy olyan helyen, ahol a politika már beleavatkozik abba is, hogy ki irányítsa a szerkesztőséget és ők ilyen helyen nem szeretnének dolgozni.
Van rengeteg példa Mo-n arra, hogy emberek bármit megtesznek pénzért. Aki felmondtak, a munkájukat, fizetésüket is feladják csak hogy megtartsák a gerincüket mások és a saját szemükben.
Én is voltam olyan helyzetben, amikor gondolkoztam rajta, hogy a munkahelyemen mindenkit felondásra fogok bíztatni. De:
1. Nem akkor, amikor lemondott egy vezető, hanem amikor kineveztek valakit a helyére, aki totál alkalmatlan volt a feladatra. Az Indexnél nem érthető, hogy miért mondtak fel.
2. Nem engedhette meg mindenki, hogy hónapokig ne legyen állása. Ezek szerint az Indexnél túl voltak fizetve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!