Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ez lenne dr. Orbán Viktor...

Ez lenne dr. Orbán Viktor Mihály varázsa?

Figyelt kérdés

Dr. Orbán Viktor Mihály Géza felrakott egy fotó a Facebookjára, hogy könyökpacsizik egy belga rendőrrel. A Vadhajtások nevű szélsőjobboldali bulvár "újság" kommentelői meg a nadrágjukba élveznek, hogy milyen közvetlen ez a mini-szterelnök. Mindamellett, hogy ez kétséget kizárólag egy megjátszott fotó, azt gondolom, hogy dr. Orbán Viktor Mihály ezzel tudja megfogni azt a sok hülyét, hogy előadja, hogy ő a nép gyermeke, a legkisebb királyfi, aki könyökpacsizik a rendőrrel, felveszi a szegény stopposokat a kisbuszába, maga főzi a viziló-beafsteak méretű sonkáját, stb.

Mit gondoltok erről?

2020. júl. 19. 18:54
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:

"z, hogy 2100-ra megfeleződik (a magyarság) vagy nem az minket már így se úgy se érint, mert nem fogunk élni. Aki meg nem él az nem gondolkodik és oly mindegy már. :)"

Na, ez is jelentős különbség köztünk, hogy ez engem érdekel, és számít. Mert magyar vagyok. Azt gondolom, a magyarságszeretet itt kezdődik, és nem ott, amikor egyesek verik a mellüket, hogy mekkora magyarok, meg ezer nemzeti színű dolgot aggatnak magukra.

2020. júl. 20. 09:00
 32/33 A kérdező kommentje:
Sétáltam ma fél órát a körúton, Nyugat - Blaha között. Átlag száz méterenként találkoztam kolduló emberrel. Kerekesszékessel, látássérülttel, egyszerű szegény emberrel. Ez a nagy fidesz-gazdaságod. Legközelebb fotókat is készítek, csak a te kedvedért.
2020. júl. 20. 18:38
 33/33 anonim ***** válasza:
74%
Sétálhatsz Velencébe is. Ott is ugyannyi koldust fogsz találni sőt! Többet. De akár sétálhatsz Montenegroban a tengerparton itt is ennyi koldus lesz. És tudod mi a közös a koldusokban? Van fönökük. Bizony. Külföldön is Montenegroba: Kirakják őket, gyerekekkel, kutyával, miegymással, hogy dobd be a pénzt, adj nekik pénzt és utána elveszik tőlük a "maffia". Persze itthon nagyobb százalékba alkoholra költik, de itthon is lehetnek kihelyezett emberek. Ennek semmi köze a magyar gazdasághoz, mert mindenhol jelen van.
2020. júl. 20. 19:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!