Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ez lenne dr. Orbán Viktor...

Ez lenne dr. Orbán Viktor Mihály varázsa?

Figyelt kérdés

Dr. Orbán Viktor Mihály Géza felrakott egy fotó a Facebookjára, hogy könyökpacsizik egy belga rendőrrel. A Vadhajtások nevű szélsőjobboldali bulvár "újság" kommentelői meg a nadrágjukba élveznek, hogy milyen közvetlen ez a mini-szterelnök. Mindamellett, hogy ez kétséget kizárólag egy megjátszott fotó, azt gondolom, hogy dr. Orbán Viktor Mihály ezzel tudja megfogni azt a sok hülyét, hogy előadja, hogy ő a nép gyermeke, a legkisebb királyfi, aki könyökpacsizik a rendőrrel, felveszi a szegény stopposokat a kisbuszába, maga főzi a viziló-beafsteak méretű sonkáját, stb.

Mit gondoltok erről?

2020. júl. 19. 18:54
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
56%
Ki az a Dr. Orbán Viktor Mihály Géza? Ilyen személyt nem ismerek sem a miniszterelnökségben, sem a kormányban, sem egyik pártban sem. De még a Dr.-i nyílvántartásban is nincs találot dob ki.
2020. júl. 19. 19:05
 2/33 A kérdező kommentje:
Az egyes egy tipikus fideszes hozzászólás. Terel, csúsztat, elken.
2020. júl. 19. 19:06
 3/33 anonim ***** válasza:
26%

2014: Nem szavaztam, nem érdekelt

2018: Jobbikra szavaztam

2022: Nem fogok szavazni, mert már nem az országban élek 2018 óta.

De biztosan igazad van, tipikus Fidesz szavazó vagyok.

Szóval mégegyszer: Ki a fene az a: Dr. Orbán Viktor Mihály Géza?!

Orbán Viktor miniszterelnökre gondolsz?

Értem.

Attól, hogy rá szavazol és nem támogatod a "cselekedeteit", ahogy én sem! Még a tisztelet meg kell adni, ahogy minden ember számára meg kell.

2020. júl. 19. 19:09
 4/33 anonim ***** válasza:
63%
Ez a kérdés még a te " varázsod"...😂😂😂😂
2020. júl. 19. 19:15
 5/33 anonim ***** válasza:
20%
legszívesebben én is úgy bekönyökölnék orbán viktor mihály géza bélának, hogy leesne a feje, és a kosárra menne három pattanás után.
2020. júl. 19. 19:17
 6/33 anonim ***** válasza:
58%
A te kérdésed meg egy tipikus troll kérdés, amiben semmi érdemi kritika nincs Orbán politikájával kapcsolatban, csak óvódás gyerekekre jellemző nyelvöltögetés. Tulajdonképpen csak azt bizonyítod vele, milyen sötét vagy.
2020. júl. 19. 19:23
 7/33 A kérdező kommentje:
Hármas, hiába magyarázol, te egyértelműen egy fidesz-nyaló, vagy dr. Orbán Viktor Mihály Géza-nyaló vagy. Csak azt nem értem, hogy miért nem ismered ezt el? Ennyire ciki? Ezt persze meg tudom érteni, ha az.
2020. júl. 19. 19:24
 8/33 A kérdező kommentje:
Az a baj, hatos, hogy az Orbán-politika kritikáját holnap reggelig írhatnám, és talán még akkor sem érnék a végére.
2020. júl. 19. 19:25
 9/33 anonim ***** válasza:
73%

"Az egyes egy tipikus fideszes hozzászólás."

A saját kérdésedet már elolvastad? Tipikus megkeseredett ellenzéki, aki a miniszterelnök átkeresztelésén, meg a könyökpacsin kívül képtelen fogást találni a kormányon. Ebből így 2022-ben is bukta lesz... :)

2020. júl. 19. 19:26
 10/33 anonim ***** válasza:
58%
Köszönjük! Moderátoraink ellenőrizni fogják ezt a kérdést.
2020. júl. 19. 19:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!