Ez lenne dr. Orbán Viktor Mihály varázsa?
Dr. Orbán Viktor Mihály Géza felrakott egy fotó a Facebookjára, hogy könyökpacsizik egy belga rendőrrel. A Vadhajtások nevű szélsőjobboldali bulvár "újság" kommentelői meg a nadrágjukba élveznek, hogy milyen közvetlen ez a mini-szterelnök. Mindamellett, hogy ez kétséget kizárólag egy megjátszott fotó, azt gondolom, hogy dr. Orbán Viktor Mihály ezzel tudja megfogni azt a sok hülyét, hogy előadja, hogy ő a nép gyermeke, a legkisebb királyfi, aki könyökpacsizik a rendőrrel, felveszi a szegény stopposokat a kisbuszába, maga főzi a viziló-beafsteak méretű sonkáját, stb.
Mit gondoltok erről?
2014: Nem szavaztam, nem érdekelt
2018: Jobbikra szavaztam
2022: Nem fogok szavazni, mert már nem az országban élek 2018 óta.
De biztosan igazad van, tipikus Fidesz szavazó vagyok.
Szóval mégegyszer: Ki a fene az a: Dr. Orbán Viktor Mihály Géza?!
Orbán Viktor miniszterelnökre gondolsz?
Értem.
Attól, hogy rá szavazol és nem támogatod a "cselekedeteit", ahogy én sem! Még a tisztelet meg kell adni, ahogy minden ember számára meg kell.
"Az egyes egy tipikus fideszes hozzászólás."
A saját kérdésedet már elolvastad? Tipikus megkeseredett ellenzéki, aki a miniszterelnök átkeresztelésén, meg a könyökpacsin kívül képtelen fogást találni a kormányon. Ebből így 2022-ben is bukta lesz... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!