A koronavírus létezik vagy egy mesterséges politikai világgazdasági reset?
Nagyon sokat olvasni a neten, hogy a koronavírus mesterséges hisztériakeltés csupán, azért hogy a mesterségesen felpörgetett pénzgazdaságot lerezeteljék. Válságra van szükség, hogy aztán újra el lehessen játszani a pénzkibocsájtást https://www.youtube.com/watch?v=UxwxhvzdOrI&t=1s
Mivel nagyon sok válasz van, akik szerint nem valóságosan létező ez a vírus. Íme nagyon sokan úgy vélik ez egy átverés https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__10..
Én nem foglalnék állást, mert magam sem tudom, de ha már van szavazás funkció, nézzük meg mennyi a valós arány.
Az a baj, hogy még a saját szélmalomharcotok lényeget sem értitek.
-Koronavirus létezik!
-Honnan tudod?
-Hátizé.. tömegesen terjed, az emberek hullanak mint a legyek.
-Mutass már egyet!
-Azt nem tudok.
-Akkor honnan tudod, hogy létezik?
-Hátizé.. tömegesen terjed mint állat, az emberek hullanak mint a legyek...
-Jahh... értem.
-Koronavirus létezik!
-Honnan tudod?
-Például a jelenlegi járványra vonatkozó tudományos kutatások százai alapján:
Tudod, ha eltakarod a szemed, attól még semmi nem szűnik meg létezni, csak te nem látod.
Tudjátok mi a szánalmas igazán? Hogy a moderátor még mindig nem törölte a kérdést...
A többit szerencsére kikapta.
Tehát akkor jól értem gyermekeim? Még mindig zérus olyan személyt tudtok mutatni aki megkapta és ennél ma sem lépünk tovább?
No ez az igazán szánalmas. :)
"Még mindig zérus olyan személyt tudtok mutatni aki megkapta"
"hogy valamiről világszerte tudományos kutatások folynak, az nyilván nem egyértelmű bizonyítéka a valami létezésének"
Tudományosan azt kutatják amire pénzt kapnak. Semmi más kritériuma ennek nincsen. Maga a tudományos kutatás tárgyának nemlétezése, senkit sem akadályozott még a tudományos kutatás lefolytatásában. Lásd finnugor elmélet. Ezért ne linkelj ilyen szarokat, mert senki sem vevő erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!