Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A koronavírus létezik vagy...

A koronavírus létezik vagy egy mesterséges politikai világgazdasági reset?

Figyelt kérdés

Nagyon sokat olvasni a neten, hogy a koronavírus mesterséges hisztériakeltés csupán, azért hogy a mesterségesen felpörgetett pénzgazdaságot lerezeteljék. Válságra van szükség, hogy aztán újra el lehessen játszani a pénzkibocsájtást https://www.youtube.com/watch?v=UxwxhvzdOrI&t=1s

Mivel nagyon sok válasz van, akik szerint nem valóságosan létező ez a vírus. Íme nagyon sokan úgy vélik ez egy átverés https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__10..

Én nem foglalnék állást, mert magam sem tudom, de ha már van szavazás funkció, nézzük meg mennyi a valós arány.

2020. júl. 19. 14:30
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
76%

"Direkt szándékosan terjesztették el vírust, hogy világon gazdasági válságot okozzon. Honnét veszem ezt? Elmúlt pár évben,többször mondták, valami fog okozni egy újabb gazdasági válságot, amivel be fog csödölni a gazdaság. Tessék meg is valósult, sokat emleget válság."

Lol. Esni fog az eső. Na most a legközelebbi esőzés után gondolom azt fogod terjeszteni hogy én okoztam.

2020. júl. 19. 15:10
 12/51 A kérdező kommentje:

*10 Elmúlt pár évben,többször mondták, valami fog okozni egy újabb gazdasági válságot, amivel be fog csödölni a gazdaság"

Na jó, de minden évben megmondják a konteós oldalak, hogy jönni fog egy válság. Már 3D-s hologram projecióval előidézett UFO invázióról is olvastam 7 éve! Minden évben megmondják, hogy FEMA táborok lesznek, vírusok, cunamik, dögvész, HAARP. Nem is tudom hogy mi az amit nem mondtak még

Ehhez képet pedig egy ilyen európát kijárási korlátozásokba taszító vírus csak éppen 100 éve volt utoljára. 1920-ban a sp.nátha szóval ez nem hiteles

2020. júl. 19. 15:14
 13/51 anonim ***** válasza:
15%
Mivel a létezését semmivel sem lehet alátámasztani, így azt kell hogy mondjam, nem. Kamu az egész.
2020. júl. 19. 15:16
 14/51 anonim ***** válasza:
66%

"Vagy azt is jelentheti a kis eltérés, hogy nagyon- nagyon jó volt a védekezés"

Az előző kommunista rendszerek kötelező védőoltási rendszere volt a jó, Gézám!

(Nem pedig orbánék töketlenkedései!)

2020. júl. 19. 15:23
 15/51 anonim ***** válasza:
35%
Egyébként ha létezne, azt nagyon könnyű lenne bizonyítani, különösen ha valóban terjedne és valóban járvány lenne. Minden ember ismerne a környezetében legalább egyetlen olyan személyt aki megkapta. És eleve ez a kérdés sem íródott volna ki.
2020. júl. 19. 15:23
 16/51 A kérdező kommentje:
15. Hát az olasz, kínai, spanyol, USA korházak tele voltak lélegeztőre kötött emberekkel. Úgy kellett válogatni kinek jusson. Nem láttad? Akkor az mi volt?
2020. júl. 19. 15:26
 17/51 anonim ***** válasza:
56%
Mindkettő. Létezik, de messze nem akkora jelentőségű, mint amilyennek beállítják. Jól jön ürügyként a világgazdasági válsághoz, amit egyébként is terveztek idénre.
2020. júl. 19. 15:27
 18/51 A kérdező kommentje:

17-es akkor eljutottunk oda, hogy mégiscsak létezik koronavírus. Az hogy hazánkban nem lett akkora elhalálozás az pont az időben meghozott korlátozó intézkedéseknek köszönhető.

Míg itáliában bandáztak a fiatalok szünetben, itt szerencsére már okulva belőlük otthon kuksoltak. A betartott karantén és az időben meghozott kormány intézkedéseknek köszönhető, hogy megúsztuk

2020. júl. 19. 15:30
 19/51 anonim ***** válasza:
80%

"Egyébként ha létezne, azt nagyon könnyű lenne bizonyítani, különösen ha valóban terjedne és valóban járvány lenne. Minden ember ismerne a környezetében legalább egyetlen olyan személyt aki megkapta."

Semmi összefüggés nincs a két mondatod között. Nem tudom hol definiálják úgy a járványt, hogy "mindenki ismerni fog olyat, aki elkapta", de az biztos hogy az oldalnak semmi köze egészségügyi definíciókhoz. A témába vágó ismereteid máshonnan kéne szerezned.

Ha mást nem, minimum egy értelmező szótárat nyiss ki, ha nem ismersz egy szót:

[link]

2020. júl. 19. 15:33
 20/51 anonim ***** válasza:
21%

"Hát az olasz, kínai, spanyol, USA korházak tele voltak lélegeztőre kötött emberekkel. Úgy kellett válogatni kinek jusson. Nem láttad? Akkor az mi volt?"

De láttam. Bár nevezett országok közül akkor csak kettőben jártam, Olasz és Spanyol. Olaszban a médiahisztéria és a kormányzati tiltás hatására kihalt utcákon kívül semmi sem volt. Spanyolban még ennyi sem, néhány szájmaszkos hivatásos rettegő még felíratok a közterületen hogy minimalizáljuk az emberi kontaktusokat és az erről tájékoztató rádióállomás frekvenciája. Szóval semmi olyasmi nem történt egyik országban sem amiről te beszélsz.

2020. júl. 19. 15:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!