Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A koronavírus létezik vagy...

A koronavírus létezik vagy egy mesterséges politikai világgazdasági reset?

Figyelt kérdés

Nagyon sokat olvasni a neten, hogy a koronavírus mesterséges hisztériakeltés csupán, azért hogy a mesterségesen felpörgetett pénzgazdaságot lerezeteljék. Válságra van szükség, hogy aztán újra el lehessen játszani a pénzkibocsájtást https://www.youtube.com/watch?v=UxwxhvzdOrI&t=1s

Mivel nagyon sok válasz van, akik szerint nem valóságosan létező ez a vírus. Íme nagyon sokan úgy vélik ez egy átverés https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__10..

Én nem foglalnék állást, mert magam sem tudom, de ha már van szavazás funkció, nézzük meg mennyi a valós arány.

2020. júl. 19. 14:30
1 2 3 4 5 6
 21/51 A kérdező kommentje:

Az utcán szokták ápolni a betegeket Olaszban?

Korházban gondolom nem voltál

2020. júl. 19. 15:36
 22/51 anonim ***** válasza:
22%

Tizekilenceske idézek az általad linkelt nagyon értelmes szótárból:

"fertőző betegség tömeges előfordulása, elterjedése"

Érzed már hol a hiba a mondókádban? :)

2020. júl. 19. 15:38
 23/51 anonim ***** válasza:
73%

"Érzed már hol a hiba a mondókádban?"

Nincs benne hiba. Szimplán cáfoltam azt az ostobaságot, hogy a járvány azt jelentené hogy mindenkinek ismernie kell fertőzötteket.

2020. júl. 19. 15:39
 24/51 anonim ***** válasza:
4%

"Az utcán szokták ápolni a betegeket Olaszban?

Korházban gondolom nem voltál"

Nem tudom hol szokták, én sem beteg, sem kórházi dolgozó nem vagyok. Minek lettem volna? Ugyanakkor ez semmit sem bizonyít. Ha ez a járvány létezne és tömeges megbetegedéseket okozott volna, annak csak kéne hogy legyen valami jele a kórházon kívül is. Ugye a legtöbb ember nem fogja magát és bemegy a kórházba mert szeretne megbetegedni és sutty már még is kapta. A kihalt utcákat meg ne úgy értsd hogy sehol egy elő ember, boltba patikába stb ott is lehetett menni. A szokottnál kevesebb szájmaszkos csellengő azért jelen volt.

2020. júl. 19. 15:45
 25/51 anonim ***** válasza:
19%

"Szimplán cáfoltam azt az ostobaságot, hogy a járvány azt jelentené hogy mindenkinek ismernie kell fertőzötteket."

Szimplán ne cáfold, maga a járvány kifejezés ugyanis hajszál pontosan ezt jelenti. Még az általad linkelt nagyon értelmes szótár szerint is tömeges előfordulás és terjedés. Ezen feltételek teljesülése nélkül az nem járvány. Bár nem értem minek fárasztom ezzel magam, megérteni nem fogod.

2020. júl. 19. 15:49
 26/51 anonim ***** válasza:
90%

"Szimplán ne cáfold, maga a járvány kifejezés ugyanis hajszál pontosan ezt jelenti."

Keress már csak egyetlen definíciót a járvány szóra, ami alapján a járvány azt jelenti, hogy mindenkinek ismernie kéne fertőzötteket!

Ha esetleg a tömeges szó zavart meg, akkor tessék:

[link]

De ez esetben pedig komolyan kérdezem, miért próbálsz olyan fogalmakat használni amiknek nem ismered a jelentését?

2020. júl. 19. 15:52
 27/51 anonim ***** válasza:
27%
Esetünkben, még ha létezik is ez az egyébként meglehetősen kétségbevonható vírus, maga a járványi feltétel nem teljesül. Most ha hirtelen a brit tudósok megvizsgálnának negyvenmillió fehér hollót, nem biztos hogy találnának köztük egy fertőzöttet. És ez azért gáz... :D
2020. júl. 19. 15:54
 28/51 anonim ***** válasza:

"maga a járványi feltétel nem teljesül."

Milyen feltétel nem teljesül, illetve hol olvastad a definíciót ami szerint amiről beszélsz, az feltétel?

2020. júl. 19. 15:59
 29/51 anonim ***** válasza:
61%
Épp ez az, hogy semmilyen feltétel sem teljesül. Fogadjuk el ugye tőled azt, hogy nem mindenkinek kell ismernie olyat aki megkapta. Rendben, akkor te nem ismersz senkit aki megkapta és akit még tudnál nevezni. Én sem ismerek ilyet természetesen. A kérdező sem ismer ilyen embert a többi ide írkáló sem, és még vagyunk így pár millióan ebben az országban. Komolyan nem érted hol hiányzik a járvány feltétele? És akkor most hová menjünk tovább?
2020. júl. 19. 16:27
 30/51 anonim ***** válasza:
19%

No de hát menjünk tovább. A probléma nem az, hogy te nem ismersz ilyet, nem az hogy én sem és a kérdező sem. Az sem cáfolja a vírus létezését hogy rajtunk kívül még sok millió ember ebben az országban nem ismer olyat aki megkapta volna. A szemem az csípi, hogy egész Európába egyetlen olyan emberrel még nem találkoztam aki ismerne ilyet és még tudná nevezni. Az itteni kérdésekbe beír néha egy két ilyen szájmaszkos rettegő, hogy ő bizony ismer ilyet, de a következő mondatból mindig kiderül hogy sógora unokahúgának a kutyájának a szomszédjának a gazdája, akit valójában megnevezni nem tud.

Na most árra kérlek, mutass már nekem egyetlen olyan elő embert aki már megkapta és én elviszem neked, hogy a vírus létezik. Érted? Egyet! És akkor még hol a járvány?

2020. júl. 19. 16:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!