Ha nárcisztikus szociopata vagyok aki hatalmat akar minél hamarabb, Fideszbe lépjek be?
Akkor fordulj szakemberhez!
Mondjuk egyébként sem ártana. Ha ilyen béna trollkodásban próbálod kiélni magad, az nem éppen egészséges elmére utal.
Lépj be inkább a momentumba.
Ott szívesen látják az ilyen csírákat.
Most akarsz a fideszbe lépni, amikor az a végét járja?
(Csak még ők nem tudják, vagy nem akarják tudni.)
#6 Ó jaj, hogy félek, hogy mostazonnalmindjárt megbukik a fidesz és vége.
Gondolom az az apróság nem nyugtathat meg hogy a közvéleménykutatások szerint most, a járvány okozta bajok közepette és a kormányzati ciklus közepén, amikor a kormányok megítélése általában a legrosszabb, akkor jobb eredményt ért el a fidesz-kdnp, mint áprilisban.
Ja, de.
Mi lenne ha megnéznéd mi a valóság és nem a vágyaidat hinnéd annak?
Orbán $eggnyaló közvéleménykutatói mióta hitelesek?
Ne röhögtess már Misi!
Te is tudod, hogy az elvtársaid hazudnak, mint a vízfolyás!
Úgyhogy, hamarosan menned kell dolgozni, Mihályom. (Irány a kőbánya!)
Én inkább az általános iskolát javaslom!
Ideje lennem megtanulnod a helyesírást!
#9 Igen szánalmas volt ez a kínlódásod. nem véletlen hogy a Publicus kutatását tettem be neked, de hát az sem véletlen, hogy nyilván meg sem nézted és fel sem fogtad. A valósággal pontosan így nem vagy tisztában.
Azért megpróbálom, hátha valami elér hozzád. A Publicus vezetője Pulai András, igencsak szélsőségesen balliberális- A gyurcsány kormány idején hozták létre az intézetet és azóta is a Népszava megbízásából végez gyakran kutatásokat. Kíváncsian várom ahogy levezeted, hogy a Népszava is Orbán nyalonca.
Ahogy természetesen nem nézted meg a másik linket sem, ahol az összes közvéleménykutató felmérése ott van.
Téged nem kell attól félteni hogy engednéd, hogy a valóság egy kicsit is befolyásolja a véleményedet, azt szépen megmutattad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!