Orbán és bandája meddig fogja még bitrolni az Erdélyi és a határontúli magyarok lelkét?
Csak tájékoztatásul közlöm, hogy az én lelkem nem bitorolja senki se.
/egy erdélyi/
"Csak tájékoztatásul közlöm, hogy az én lelkem nem bitorolja senki se."
Reméljük az agyadat sem mosta ki Orbán és nem szavazgatsz a magyar testvéreid ellen az ő és bandája javára!
Hány külhoni magyarnak tetted már fel ezt a kérdést? Jómagam külhoni magyar vagyok,de az eszem megáll a magyarországi főleg baloldali szimpatizánsokon,hogy elhitték a maszlagot,hogy minket megvettek.Hozzátenném pl Gyurcsányt már 2004- ben megutáltam,aztám jobbikos voltam,ismerőseim java detto.Akkor miféle lélek birtoklásról beszélsz?
Tán sokaknak fáj,hogy erősebb a nemzeti öntudatom ,mint sok magyar állampolgárnak? Még manapság is a felvidéki ismerőseim jó fele jobbikos,inkább azok,akik nem nagyon követik a politikát,de bedőlnek Jákob szavainak.Az értelmiségi ismerőseim,na ők Fideszesek.
Ja és nem kaptunk krumplit,maszkot sem.A kis településünk viszont kapott az Anyaországból támogatást,amiből a magyar közösségi házat rendbe tették,ha van ott kulturális ünnepség,akkor az Anyaországi barátokat mindig meghívják.Hasznosan használták fel a támogatást.
Lehet én is a voksomat a fideszre tenném le,vagy a Mi Hazánkra,de a bal- liberálisokra soha,mert magyar vagyok.
4-es!
Van igazság abban amit mondasz és nem fér hozzá kétség, hogy egy igaz magyar vagy, de egy valami mégis megdöbbent. Az, hogy egy kategóriába sorolod a tolvaj-pártot a tiszta kezű Mi Hazánk Mozgalommal csak azért, mert orbánék közösségi házat építettek nálatok.
Jobb ha tudod, csak a szavazat szerzés motiválta őket - semmi más!
#6 "Jobb ha tudod, csak a szavazat szerzés motiválta őket - semmi más!"
Jó ha tudod, hogy MINDEN politikust és pártot a szavazatszerzés motivál. Hogy miért akarja megszerezni a szavazatot az már más tészta, de semelyik politikus nem csak úgy a levegőbe küzd vagy csinál dolgokat. Mindegyik azt csinálja amivel úgy hiszi, hogy támogatókat, szavazatokat szerezhet. Hiszen akkor maradhat politikus.
"elhitték a maszlagot,hogy minket megvettek."
"nem kaptunk krumplit,maszkot sem.A kis településünk viszont kapott az Anyaországból támogatást"
Öööö izé... Na...
Határon túli magyarok eladtátok magatokat orbánnak egy kis júdáspénzért. Egy hazug zsarnok mellé álltatok pénzért.
Szégyent hoztatok a Magyar nemzetre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!