A Fidesz mindig ilyen agresszív volt?
Nem olyan rég figyelem a politikát, a Fidesz előtti dolgokra csak kicsit emlékszem, kamasz voltam akkor. Most olvastam hogy ráment a Hír TV egy újságíróra, kimentek a kisgyerekes nő lakására, becsöngettek stb. Hadházyt már azért feljelentik ha levegőt vesz.
Ez az orosz tempó volt régebben is? Nem kell leszedni a fejemet de én egyetértek a Fidesz gazdaságpolitikájával, a döntéseik többségével is, csak a plakátolást, sorosozást, migránsozást ilyesmiket nem szeretem. Szerintem Orbán hatékony és azért messze a Fideszben van a legtöbb kompetens politikus. De mi ez az ízléstelen, agresszív fellépés? Én nem hinném hogy ezzel tömegeket lehetne megnyerni. Mindig ilyenek voltak csak nem figyeltem vagy változnak? Ez világjelenség egyébként? Ha lehet, egymás fejét se szedjétek le.
Keress fel egy jó pszichiátert.
Vagy
Fáradj a kasszához.
"Hadházyt már azért feljelentik ha levegőt vesz."
Nem igazán értem. Hadházy nem éppen az a visszafogott politikus, tessék visszanézni miket csinál. Pedig ő politikust. Amit te hozol fel példának, az egy fideszes újságíró fellépése, nem egy politkusé.
Hol látsz (vagy láttál, mikor a Fidesz ellenzékben volt) olyat, hogy egy fideszes politikus trágár plakátokat tart az országgyűlésben, a TV székház lépcsőjének korlátján csingál (Hadházy), lepatkányoz egy választói bázist (Bangóné), szándékosan ajtónak fut, hogy aztán sírhasson (Kunhalmi), a fehér, keresztény, hetero embereket rémisztő képződménynek nevezik (Niedermüller), több sajtótájékoztató közben is megakad a beszédében, mert részeg (Gyurcsány)?
Én úgy látom, hogy inkább az ellenzék agresszív.
Szerintem ezeket a kérdéseket aktivisták vagy párttagok teszik fel.
Régen az volt, hogy felfrissítsem az emlékezetedet, hogy elmondták a Nap TV-be hogy Orbán veri a feleségét és lóval hál. Utána nem hallottál semmilyen tiltakozást, mert nem volt jobboldali média. Ma ilyenért mennének brüsszelbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!