Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek a mai 17-26...

Szerintetek a mai 17-26 évesek nagy részét miért nem érdekli a politika?

Figyelt kérdés

Most azokra gondolok, akik nem feltétlen szeretnének külföldre menni dolgozni. Még őket sem érdekli, de miért? Én valójában utálom, viszont ha mindenki utálja ebben az országban, és mindenki nagy ívből tesz rá, akkor előbb-utóbb (mint ahogy az már történik is) ez az ország nagyon elkezd süllyedni. Sőt, nem csak hogy utálják, képben sincsenek a dolgokkal, ennyire nem érdekli az emberek 90%-át. Valamint szerintetek az, hogy láthatóan senki nem akar semmit csinálni (a politikusok csak pénzt akarnak, az embereket meg nem érdekli a politika még csak annyira sem, hogy a világukat tudják), az kihatással van arra, hogy egyre kevesebb gyereket vállalnak az emberek Magyarországon?

(És tudom, hogy azt írtam, hogy én is utálom, de én hiába is szeretném, mert bőven 18 alatt vagyok, gondolom ez a fogalmazásomból már lejött. Amúgy ezzel a témával nem kéne még foglalkoznom, de kíváncsi vagyok mások véleményére. Gondolom ti úgyis okosak vagytok, hát tágítsátok az agyam :D )

2020. júl. 13. 00:33
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
77%
Azért mert a 30+-osok olyan undorító politikát eresztettek az országra, amiben a huszonévesek nem érzik otthon magukat.
2020. júl. 13. 07:41
 12/27 peca1000 ***** válasza:
16%

Ezt a korosztályt sose érdekelte a politika, valljátok be ti is, mert titeket sem.

Akkor változik meg az ember, amikor elköltözik otthonról, és magáról kell gondoskodnia.

2020. júl. 13. 07:51
 13/27 anonim ***** válasza:
77%
Ezt a korosztályt azért nem érdekli a politika, mert az 50 pluszosok totálisan leuralták és nem engednek maguk kívűl senkit oda a hatalomhoz. Csomó képviselő 20 éveket ül politikai pozíciókban, két kèzzel kapaszkodva a székükbe.
2020. júl. 13. 08:02
 14/27 anonim ***** válasza:
83%

Engem érdekel a politika (23 vagyok) de a barátaim közül senkit sem, fogalmam sincs miért.

"Ezt a korosztályt azért nem érdekli a politika, mert az 50 pluszosok totálisan leuralták és nem engednek maguk kívűl senkit oda a hatalomhoz. Csomó képviselő 20 éveket ül politikai pozíciókban, két kèzzel kapaszkodva a székükbe."

Ne felejtsük el azt sem, hogy ha egy 40 év alatti szeretne polgármester vagy önkormányzati képviselő vagy országgyűlési képviselő lenni akkor a 40 év felettiek azonnal lehurrogják, hogy hát mit akar ez, még ott a tojáshéj a fenekén, még nem élt át annyi mindent, túl fiatal stb. vagyis pusztán a kora alapján azonnal arra következtetnek, hogy alkalmatlan.

2020. júl. 13. 09:03
 15/27 anonim ***** válasza:
66%
Mert nincs olyan aki megfogná a figyelmüket vagy aki melléjük állna.
2020. júl. 13. 09:20
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
A fejükre is állhatnak a politikusok, nem fogja érdekelni őket ami érthető is. Számukra annyi a fontos, hogy lehetőleg boldogan élhessenek, anyagi biztonságban és ennyi, innentől kezdve meg édesmindegy számukra mit csinálnak a cirkuszban, de mivel a jelenlegi formájában esélytelen, hogy ilyesmi megtörténjen, így még jobban tesznek rá mit alkotnak a politikusok.
2020. júl. 13. 09:25
 17/27 anonim ***** válasza:
12%
Mert a fiatalok még a buliban szeretnének részeg pajtit látni és nem a tévében a Ferikét.
2020. júl. 13. 09:27
 18/27 anonim ***** válasza:
85%
Talán mert van jobb dolguk.
2020. júl. 13. 09:31
 19/27 anonim ***** válasza:
68%
Arra fordítanak energiát, ami fölött van ellenőrzésük. Elég ékes bizonyítéka ez is annak, hogy a korral az ész inkább megy mint jön.
2020. júl. 13. 09:37
 20/27 anonim ***** válasza:
79%
#19 És tényleg....
2020. júl. 13. 09:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!