Tulajdonképpen mi a baja az embereknek Toroczkai Lászlóval?
Azzal mondjuk egyáltalán nem értek egyet, hogy belesimult a Fideszbe, hiszen teljesen külön utakat járnak. Aki azért mondja azt, hogy az MHM a "kis-fidesz", mert van, amiben támogatják a kormányt, az egy jó nagy buta ember, hiszen nem akkor lesz valaki ellenzéki, ha mindent ellenez, hanem akkor, ha mérlegel és amit kell ellenez, ami pedig jó ötlet, azt támogat(a fizetésemelés mellett/helyett).
Szerintem minden ember így van vele, hogy egy idő után megkomolyodik, felnő és a szikra átalakul. Toroczkai kinőtte az utcai politikus szerepet és ehhez mérten változott ő is, ahol kellett neki.
Én értem, hogy neked a második világháború ellenére nem gáz, ha valaki rasszista, náci, de szerencsére Európában a többségnek még ciki.
Neked miért nem probléma, ha valaki semmibe veszi az alapjogokat?
Ebben van ráció igen. Gyakorlatilag én is így látom. Mondjuk azt nem mondom, hogy maradéktalanul meg vagyok elégedve a Fidesszel, de az tény, hogy jól jártunk velük és még a mi napig sincs egyetlen életképes alternatíva sem.
"csak Toroczkairól kérdeztem"
Ha neked Toroczkai nem egy rasszista náci, akkor nem tudom, ki az. Az ugye megvan, hogy kb. azzal kezdte a pályafutását, hogy fegyveres csapatot szervezett egy másik ország megtámadására?
És mi volt a legutóbbi jelentősebb megmozdulása? A cigányság ellen szervezett egy teljesen demagóg tüntetést. Kicsit sem rasszista :D
ÖCSI.
Figyelj. Lehet, hogy egyes alja közösségekben menő csak úgy dobálózni a szavakkal, mindenféle mögöttes háttér információ nélkül, de azért egy felnőtt közösségben nem annyira.
Rasszista pl a BLM mozgalom, de ide lehetne írni a Pride-ot is. Ezek marketing fogásnak jók, de provokatív és rasszista mivoltuk miatt "egyenlőségre" nem.
Ha tudnád a munkásságát, akkor nem írnál akkora baromságokat, mint a "cigányság elleni". Sokkal inkább a cigány-bűnözés elleni mozgalmakat szereti, amire valljuk be, égető szükség lenne.
Iiigen, persze cigánybűnözés, az már mindjárt nem rasszista. :D Jó, hogy teljesen releváns módon az ORÖ elé vonult, nem beszélve arról, hogy miket skandáltatott az emberekkel. A magyarbűnözés vagy a férfibűnözés jelensége ellen aztán valahogy sosem sikerül tüncikéznie.
Beismerem, valóban nem ismerem a teljes munkásságát, de talán érthető, hogy nem kívánom magam beleásni egy vidéki település polgármesterének intézkedéseibe, bőven elég az is elrettentő példának, amiből országos hír lesz, hogy tudjam, egy náci, rasszista alak.
Arról se feledkezzünk meg, amikor nyilvánvalóan alkotmányellenes rendeletet hozott semmibe véve a lelkiismereti szabadságot, szóval simán aggathatunk még rá elég jelzőt a náci és a rasszista mellé, de hát te nyilván szimpatizálsz ezekkel, különben téged is zavarna.
Szóval hogy visszatérjek az eredeti kérdéshez, az a bajom Toroczkaival, amiket konkrétan elkövetett. Semmi olyat nem írtam, amit ne csinált volna, tehát remélem hogy hasznos volt a válaszom számodra és képes vagy elfogadni. Én elfogadom, hogy neked ezek a tettek nem számítanak "nem megfelelőnek", de ne próbálj meggyőzni arról, hogy azok. Felőlem lehetsz náci, de ne próbáld eljátszani, hogy ő nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!