Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az EU törvénybe akarja iktatni...

Az EU törvénybe akarja iktatni hogy csak az a tagállam kaphat EU-s pént ahol rendben van a demokrácia és a jogállam. orbán már a vétón agyal, ezzel elismeri hogy itthon nincs demokrácia és jogállam?

Figyelt kérdés

#EU- törvények #fideszes vétó. #orbán harcol a nemlétező ellenséggel
2020. júl. 11. 20:49
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:
Na! úgylátom hogy azorbán hívők nagyon felbőszültek a szavazásunk eredményén, ez nem is csoda mert orbán gyakorlatilag beismerte hogy ma Magyarországon nincs jogállam akkor amikor bejelentette hogy nem szavazza meg az EU-s törvényt. Erre több mint háromszor annyian szavaztak mint arra hogy van jogállam, ez mutatja hogy a társadalom nagyrésze a saját bőrén érzi a jogállam hiányát, az igazságtalan megkülönböztetést.
2020. júl. 13. 07:54
 22/42 anonim ***** válasza:
33%

Kedves kérdező!

Nektek mint megszállottan rögeszmés kormányváltóknak milyen jogotok szenved csorbát, amitől nem vagyunk jogállam?

Meg arra nem jöttél rá, hogy a jogállam mint fogalom rohadtul nem érdekel senkit? Csak néhány humanista narkóst, akik eszelősen kormányt akarnak váltani.

2020. júl. 13. 10:25
 23/42 A kérdező kommentje:
Oldalakat lehetne írni sajnos a különböző jogfosztásokról amit az illiberális demokrácia szülőatyja a ti nagy "hazafitok" aki az ország érdekében lop csal és hazudik megalkotott.
2020. júl. 13. 15:14
 24/42 anonim ***** válasza:
26%

Kérdezőkém!

Oldalakat lehet írni? Akkor nem eshet nehezedre mondjuk 5 olyan dolgot felsorolni, amit az átlagember Gyurcsány alatt megtehetett jogilag, ma meg már nem.

Halljuk!

2020. júl. 14. 09:00
 25/42 anonim ***** válasza:
31%

"Oldalakat lehetne írni sajnos a különböző jogfosztásokról amit az illiberális demokrácia szülőatyja a ti nagy "hazafitok" aki az ország érdekében lop csal és hazudik megalkotott."

Engem eddig csak a liberálisok fosztottak meg jogoktól. Pl. itt sem írhatok le bizonyos szavakat, amík még 50 éve használatban voltak, de mára kivonták a forgalomból. A liberálisok a véleményszabadságtól is megfosztottak. A beszélt nyelv új színtereken kezdett el dominálni (Youtube, Facebook) és a liberálisok felhatalmazás nélkül cenzúráznak nekik nem tetsző véleményeket, olyan véleményeket, amit kivontak mára a forgalomból még akkor is, ha senkinek nem árt az adott vélemény. Liberalizmus az emberi szabadságot tolerálja olyan formában, hogy az senkinek ne ártson. Nekem a liberálisok ártottak azzal, hogy számomra fontos dolgokat tettek nevetségessé. Homoszexuális és fekete Jézus, Szent-korona meg Mikulás a Priden. Ti rasszisták vagytok és a fehér, homoszexuális férfiakat valami beteg képződménynek nevezitek, nem tisztelitek azt, hogy én FÉRFINAK gondolom magam, szerintetek én vagy menstruáló vagy nem menstruáló lény vagyok. Én Romániában születtem és a nemzetiségemtől is megpróbáltak megfosztani a liberálisok. Azt mondták, én nem vagyok magyar, mert nem jó helyen születtem ahhoz.

Mesélj, téged mitől fosztottak meg kérdező?

2020. júl. 14. 10:02
 26/42 anonim ***** válasza:
49%
Fogadjunk, hogy nem válaszol.
2020. júl. 14. 11:47
 27/42 A kérdező kommentje:
Nos tisztelt válaszolók! Azzal kezdem hogy a sztrájkhoz való jogomat jogunkat úgy lekorlátozta a törpe napóleon hogy mára már nemérdemes sztrájkolni sem. A kormányt és azorbánt nemlehet kritizálni mert pont most járta be a sajtót a hír hogy Hadházy Ákost egymillió forintra bírságolta a fideszes hatóság egy mondvacsinált indokkal mert aláírást mert gyüjteni. Aztán a képviselőket nemengedik belépni a TV székházba miközbe a törvény betüje kimondja hogy az országgyülési képviselőknek joga van belépni és ellenőrízni minden közintézménybe. Aztán Kövér úr úgy uralkodik a parlamentben mint egy kiskirály azt büntet meg akit csak akar, vagy épen az újságírókat tiltja ki mert kérdezni merészelnek, de kitiltott már ő képviselőket is. de hosszan sorolhatnám a fideszes uralkodás példáit amikkel lerombolták a jogállamot de már sokszor sok helyen leírták ezeket a jogfosztásokat, ezeket csak a narancsködben ténfergő leoltott fideszhívők látják rendjénvalónak. Sajnálom de akik ezt jogálamnak nevezik azok nevetséges leoltott zombik lehetnek mert normális önálló gondolkodásra képes embernek ezek a dolgok erősen szúrják a szemét. Hát ennyik vagytok orbanisztán lakói kedves fideszhívők.
2020. júl. 14. 16:10
 28/42 anonim ***** válasza:
49%

Ömmm, ez sem igaz, mert az Audinál történt 2019-es sztrájk eredményt hozott. Szintén sztrájk volt a Hankooknál is, ami szintén eredményt hozott. Kecskeméten a Merci gyár dolgozói pedig már a sztrájk előtt elérték, amit szerettek volna. A Chinoin gyógyszergyárnál pedig egy figyelmeztető sztrájkkal érték el a dolgozók, amit szerettek volna.

Hadházy megbírságolása pedig nem mondvacsinált indok. Az a makákó akkor is ezt hangoztatta, amikor tülköléssel akart kormányt dönteni, csak közben megsértette a kreszt.

Tévészékház? Az egyik kedvenc témám, mert annyit rég röhögtem, mint azon a télen. A legfrankóbb az volt amikor Kunhalmi megbólintotta az ajtót. Meg a "krvaerősképes" Bangóné, Bősz Anettel karöltve.

Azt csak halkan jegyzem meg, hogy beléphettek volna, ha nem azzal a szándékkal mennek oda, hogy megzavarják az ott dolgozók munkáját. Csak mivel a céljuk ez volt, így teljes joggal járatták le saját magukat. Mondjuk nem értem, hogy ez miként köthető ahhoz, hogy ez engem valamilyen jogomban korlátoz? Mert nem korlátoz semmiben. Azért mert a fenti képviselők kötözni való bolondok, attól még az én jogaim nem csorbulnak.

Kövér Lacika pedig engem semmilyen jogomban nem korlátoz, mert a kérdésünk úgy szólt, hogy az átlag ember milyen jogoktól lett megfosztva 2010-től? Erről eddig nem írtál semmit.

Meg lehetne oldani, hogy legközelebb olyan választ írj, aminek mondjuk csak a 2%-a kitaláció és hazugság?

2020. júl. 14. 23:19
 29/42 A kérdező kommentje:

21:19! ezt írod: "Ömmm, ez sem igaz, mert az Audinál történt 2019-es sztrájk eredményt hozott. Szintén sztrájk volt a Hankooknál is, ami szintén eredményt hozott. Kecskeméten a Merci gyár dolgozói pedig már a sztrájk előtt elérték, amit szerettek volna. A Chinoin gyógyszergyárnál pedig egy figyelmeztető sztrájkkal érték el a dolgozók, amit szerettek volna."

Ezekkel amiket írtál csak az a baj hogy mind a munkaadója ellen sztrájkoltak és nem a kormány intézkedései ellen, úgy mint oktatás-egészségügy, vagy a munkavállalói jogok csorbítása, stb-stb. Sajnálom de te ezt félremagyarázod, hogy szándékosan, vagy a tudatlanságod folytán az nemváltoztat a tényeken.

Ezt írod:"Hadházy megbírságolása pedig nem mondvacsinált indok. Az a makákó akkor is ezt hangoztatta, amikor tülköléssel akart kormányt dönteni, csak közben megsértette a kreszt."

Ha lenne jogállam Magyarországon akkor nemlehetne megbüntetni azt aki felhívja a figyelmet a kormány jogellenes tevékenységére. Sajnálom hogy te ezt nem így látod, ez némi elvakultságot jelez nálad.

Ezt írod:"Tévészékház? Az egyik kedvenc témám, mert annyit rég röhögtem, mint azon a télen. A legfrankóbb az volt amikor Kunhalmi megbólintotta az ajtót. Meg a "krvaerősképes" Bangóné, Bősz Anettel karöltve,

Azt csak halkan jegyzem meg, hogy beléphettek volna, ha nem azzal a szándékkal mennek oda, hogy megzavarják az ott dolgozók munkáját. Csak mivel a céljuk ez volt, így teljes joggal járatták le saját magukat. Mondjuk nem értem, hogy ez miként köthető ahhoz, hogy ez engem valamilyen jogomban korlátoz? Mert nem korlátoz semmiben. Azért mert a fenti képviselők kötözni való bolondok, attól még az én jogaim nem csorbulnak."

Sajnálom hogy azt az egyébként egyszerü összefüggést nemismered fel hogy a képviselőket te is odaküldted a parlamentbe úgy mint a többi szavazó hogy a te és ők érdekeiket képviseljék tehát mikor a képviselőket a hatalom meg akadályozza a jogaik gyakorlásába akkor a te és minden szavazó jogát is csorbítja. Sajnos ezt sem érted.

Ezt írod:"Kövér Lacika pedig engem semmilyen jogomban nem korlátoz, mert a kérdésünk úgy szólt, hogy az átlag ember milyen jogoktól lett megfosztva 2010-től? Erről eddig nem írtál semmit."

Nos erre is az előző válaszom érvényes, amikor a sajtót korlátozza kövér vagy éppen a kormányt bíráló képviselőket kitiltja a parlamentből vagy pénzbírságolja akkor a te jogaid is csorbulnak mégpedig a szabad információhoz jutás joga. Sajnos ezt sem érted úgylátom.

És végül Ezt írod:"Meg lehetne oldani, hogy legközelebb olyan választ írj, aminek mondjuk csak a 2%-a kitaláció és hazugság?"

Nos azt kell hogy mondjam neked hogy ezekben a kérdésekben te csúsztatol vagy ferdítesz vagy hazudol hogy ezek a te tudatlanságod vagy a szándékosságod miatt vannak mondom hogy a tényeken nemváltoztat, mégpedig azon hogy ezek miatt a kormány intézkedések miatt sérülnek az emberek jogai és ez azt eredményezi hogy nincs demokrácia ma Magyarországom.

Sajnállak benneteket hogy ennyire letudott oltani viktorotok titeket hogy már a demokrácia és a jogállam alapvető ismérveit sem vagytok képesek felismerni.

2020. júl. 15. 01:31
 30/42 anonim ***** válasza:
33%

Te írtad azt, hogy sztrájkolni már nem lehet, vagy nem éri meg. Erről kiderült, hogy nem igaz. Most ott tartasz, hogy tüntessünk a kormány ellen. Na eddig nem erről volt szó. Sztrájkolni lehet, és mint láttuk, értelme is van. Azért, mert egy kormányellenes teljesen idiótán szervezett demonstráció szinte alig vonz valakit, arról csak és kizárólag az ellenzék, és a szervezők tehetnek.

A problémákra fel kell hívni a figyelmet, de nem úgy mint a sokat emlegetett Hadházy, aki ezt szándékosan úgy akarja elérni, hogy közben vagy törvényt, vagy jogszabályt sért. Teljesen groteszk dolog, hogy egy olyan képviselő sikoltozik a jogállam hiányára, aki maga sem tartja be a szabályokat.

A jelenlegi ellenzék pedig nem tud és nem is akarja az emberek érdekeit képviselni, mert nem alkalmasak rá. Nézd meg a tevékenységüket. Ha találsz köztük 3 előremutató és reális cselekedetet, akkor 3x meghajolok előtted.

Kövér meg akiket szankcionált (nagyon helyesen), azok levitték a politizálás egy alkoholista-kocsmai szintre az országházban. A józanabb ellenzékiek szintén kiakadtak rajta, amit az ellenzék a Parlamentben politizálás címén folytat. Te is csak annyit látsz, hogy szankcionálják őket. Hagy kérdezzem már meg, hogy ennek soha nem volt semmi oka? És még én vagyok elvakult? Itt nem a jogom csorbul, hanem az emberi hülyeség.

2020. júl. 15. 11:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!