A balliberálisoknak bojkottálni kellene a következő parlamenti választásokat szerb mintára?
Figyelt kérdés
Szerbiában a kormánypártok nagy fölénye, egyenlőtlen kampánylehetőségek miatt úgy döntött az ellenzék egy része, hogy tiltakozásként nem indul a választásokon. Ez működhet Magyarországon is?
Korábban is felmerült már az ötlet. Gyurcsány Ferenc is tett ilyen javaslatot a Fidesz 2010-es választási rendszer reformja után, hogy tiltakozásként bojkottálni kellene a 2014-es választásokat, de ez akkor még sem történt meg.
2020. júl. 11. 10:58
1/8 anonim válasza:
Én nem bánnám,ha nem indulnának a balliberálisok,akarom írni újbolsevikok.
2/8 anonim válasza:
Én nem vagyok rájuk kíváncsi, úgyhogy felőlem az összes kommunista visszavonulhat.
3/8 anonim válasza:
Hmmm, Szerbiában már normálisan lezajlottak a választások.
4/8 anonim válasza:
#1 csak ti, régi bolsik akartok maradni, ugye "elvtárs "? :)
5/8 anonim válasza:
Ha nem indulnának a kommunisták, nem maradna kire szavazni.
6/8 anonim válasza:
Ha távol maradna a sok libbant párt a választástól, kevesebb volna az esélye annak, hogy a sok agymosott, ORBÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁN fóbiás megszavazza valamelyiket. Én drukkolok nekik, ahogy a 3/4-nek is.
7/8 anonim válasza:
Nem bojkottálni hanem megnyerniük kéne
8/8 anonim válasza:
"akarom írni újbolsevikok"
Ja, sokan örülnének, ha a fidesz nem indulna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!