Mikor nyugodnak le végre az ukrán, román, szerb, kínai migránsozó trollok?
Nem találnak fogást a Fideszen és már elkeseredettségükben mindent bevetnek.
Tisztán rajzolódik az ellenzéki pártoknál az Orbán és Fidesz fóbia , ez a frusztráció csak nőni fog minden évben amíg a Fidesz lesz. Ami véleményem szerint még legalább 2-3 ciklus.
Csak nézd meg az elmúlt hét kérdéseit meg válaszait itt a gyk-n. Olyan abszurd, egymásnak is teljesen ellentmondó, valósággal köszönő viszonyban sem levő hazugságokat dobtak már be, hogy az ember csak kapkodja a fejét. Voltak már ufók is sztoriban Orbánhoz kapcsolva.
Jókat lehet rajtuk szórakozni.
Mert az elmebetegek nem tudják megkülönböztetni a multik által behozott vendégmunkásokat - külföldön dolgozni csak a magyarnak szabad! - a törvényeinket betartó, szabályosan jelentkező menekülteket, a letelepedési kötvényeseket és az országokba erőszakkal betörő, kontrollálhatatlan hordát.
Így lenyugodni sem fognak, különösen mert a borsónyi agyukban csak a pénz lebeg, amit egy-egy ilyen komment után kapnak. Amelyik meg ingyen is így hiszi, azzal nem érdemes foglalkozni, mert gyárilag fogyatékos.
"Mikor nyugodnak le ? Sose. Azt hiszik egy átlag ember nem tud külömbséget tenni egy legális ukrán munkavállaló és egy illegális gazdasági bevandorló között. Ezért kerdezik ugyan ezt naponta."
Ha Magyarországra jössz nem veheted el a magyarok munkáját! -indult ezzel a plakáttal 2015 nyarán a migránshisztéria, erre tudom, hogy a fideszesek utálnak emlékezni, de így volt. Mellesleg bár nekem nincs bajom a bevándorlással legyen az ukrán, venezuelai vagy arab, de pont azok szirénáznak legjobban amiatt, hogy "idejönnek a zidegenek és megváltoztassák Magyarországot" akik utána elmagyarázzák nekem, hogy semmi baj nincs a migránssal, ha van papírja, mert gondolom a papíros arab már másnap megkeresztelkedik, és könnyes szemmel énekli a magyar himnusz, miközben tömi a bikinibe öltöztetett lányába a disznóhúst. De a papírmentes arab, az maga a csúf, kopasz fogatlan gonosz, olyan mint Hókuszpók vagy rosszabb és csak azért jön ide, hogy Allahu akbar kiáltást hangoztatva karddal gyilkolja a magyart és burkába öltöztesse a magyar nőket. Na most gondolom nem csak én látom, hogy ez mennyire szánalmas erőlködés.
Ahogy valaki találóan megjegyezte egy kérdésnél:
Kíváncsi lennék ha most holnap félmillió franciaországi muszlim jönne Magyarországra legálisan, papírokkal akkor mit mondanának?
"Ha Magyarországra jössz nem veheted el a magyarok munkáját! -indult ezzel a plakáttal 2015 nyarán a migránshisztéria, erre tudom, hogy a fideszesek utálnak emlékezni, de így volt."
A baj ott van, hogy ezek az berek a plakát kampány előtt is bejöhettek, erre meg ti nem akartok emlékezni. A plakát kampány pedig az illegális migránsok ellen volt. Ha valaki tisztességesen akar élni, és dolgozni, az nem illegálisan jön, hanem az már bejött legálisan.
Az ellenzék egyetlen migránst sem hozott az országba!
Magyarország és az állampolgárságának árulása a Fidesz-horda privilégiuma!
Aki Orbánnak egy szavát is elhiszi, az ugyanolyan elmebeteg!
Ezt teszik a Keleti végeken is a Fidesz ukrán testvérei, akik most megdolgoznak a kiemelt nyugdíjakért, ingyenes orvosi ellátásért stb.:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!