Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tüntetnétek valamilyen formába...

Tüntetnétek valamilyen formában, ha szigorítanának a korlátozásokon?

Figyelt kérdés

A szerbeknél pl. felerősödött a vírus, korlátozásokat akarnak bevezetni, de tömegtüntetések vannak.

Ez a vírus nem annyira erős, dohányzástól, alkoholtól sokkal többen halnak meg, mégsem tiltják be.

Rengeteg gazdasági és mentális/lelki kár éri az embereket a korlátozások miatt, ha pl. nem nyitnák újra az iskolákat szeptembertől, vagy újra kijárási, utazási korlátozás lenne, én kimennék tüntetni.

2020. júl. 11. 12:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
21%
A netes vérpistikék sivalkodását, lázadását, és kétségbeesett őrjöngésének korát éljük! Mulattató. De csak itt nagy a szájuk, ha nem engedi be őket a Tescoba a biztonsági őr, akkor ők az elsők, akik bocsánatot kérnek, hogy nem vittek magukkal maszkot. én a múltkor azon röhögtem, itt írja egy ugyanilyen kis csíra, hogy "Én sosé hordok maszkot...csak amikor ki van írva!" Az ilyen dumákon majd beszarok a röhögéstől. 🤣🤣🤣🤣 Tehát hord ahol kell, és úgy lázat a szabályok ellen, hogy nem hordja, ahol nem kell, imádom. 😂😂😂😂
2020. júl. 11. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!