Támogatnád a dugodíjat ebben a formában?
Napidíjas dugódij heti két nap ingyenes amit te választanál ki (a harmadiknál fizetsz eloszor).
Igy a mániás autosok fizetnenek viszont a heti ket nap alkalmas lenne nagybevasarlasra cipekedni koltozni stb.
gyakorlatilag korbe er, vac felol eleg kevesen tartanak bicske fele, rajtuk kivul mindenki korbe tud menni ami 95%a az embereknek ha nem tobb.
amugy ertelemszeruen a budapesti lakosokra es a varosban dolgozokra vonatkozna mivel 100 autosbol 98 budapesten el vagy dolgozik
"ki akar atutazni a varoson?folyton dugo van, elkerulonek meg ott az M0, szoval a valaszod ertelmetlen."
Hát nem tudom, hogy te hol élsz, de én Egerben és sokszor utaztam át Budapesten, autóval, szervezett buszos kirándulással, mindig átmentünk Pesten. Két esetben használjuk a M0-t, első amikor a reptérre megyünk, második amikor Tökölre megyünk rokonokhoz, minden más esetben át Budapesten.
"gyakorlatilag korbe er, vac felol eleg kevesen tartanak bicske fele, rajtuk kivul mindenki korbe tud menni "
Persze körbe lehet menni, csak M1-esről az M3-asra biztosan nem megyek körbe, mivel hosszabb időben és távban is.
"ki akar atutazni a varoson?folyton dugo van, elkerulonek meg ott az M0, szoval a valaszod ertelmetlen."
Egyrést jelenleg is sokan. Másrészt ha valóban megszűrné a forgalmat a dugódíj, akkor meg még többen akarnának, hiszen kicsi a forgalom, és egy átutazásért úgyse kellene fizetniük.
Nem lehetsz valami nagy autós. Én pl az M2 közelében lakok. Ha innen le akarok menni a Balatonra (M7) eszem ágában sincs az M0-n kerülni. Bő 50km plusz, ráadásul az is folyton be van dugulva. Általában gyorsabb (és gazdaságosabb = kevesebb üzemanyag ég el!!!!) keresztülmenni Budapest belvárosán. Még akkor is, ha a bevárosban van dugó. Ez sokéves tapasztalat, nem számolgatások eredménye. Ráadásul az M0-n ha balaset vagy dugó van, mégcsak elkerülni sem tudod, a belvárosban meg azért elég sok alternatíva van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!