Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnád a agglegény adót?

Támogatnád a agglegény adót?

Figyelt kérdés
2019. aug. 16. 13:16
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
86%
Te?
2019. aug. 16. 13:23
 2/20 anonim ***** válasza:
91%
Frászt.
2019. aug. 16. 13:29
 3/20 anonim ***** válasza:
95%
Nem támogatnám. Az egyén szabad döntése legyen a párválasztás, gyermekvállalás.
2019. aug. 16. 13:37
 4/20 anonim ***** válasza:
18%

nem.

"Az egyén szabad döntése legyen a párválasztás, gyermekvállalás."

ezzel mélységesen egyetértek. de azért azt még hozzátenném, hogy akkor mellette ne akarjon "ingyenes" egészségügyet meg oktatást és persze állami nyugdíjat se...

2019. aug. 16. 13:41
 5/20 anonim ***** válasza:
93%

„ezzel mélységesen egyetértek. de azért azt még hozzátenném, hogy akkor mellette ne akarjon "ingyenes" egészségügyet meg oktatást és persze állami nyugdíjat se...”

Tessék? Pont az egyedülállók azok, akik általában többet adóznak életük során, mint a gyerekesek (hiszen nem mennek gyedre, gyesre, nem kapnak adóvisszatérítést, ilyen-olyan kedvezményeket a gyerek miatt), szóval az ő adójukból fizetik az ilyen ellátásokat.

2019. aug. 16. 13:43
 6/20 Koplárovics Béci ***** válasza:
88%
Szerintem gondolkudjunk inkább optimistán helyette, és nevezzük gyermekek utáni adókedvezménynek, vagy házasok kedvezményének. És ezzel az egyszerű átnevezéssel máris sokkal szebb a világ. De ha te örök pesszimista szeretnél maradni, hát akkor nevezd agglegény adónak.
2019. aug. 16. 13:44
 7/20 anonim ***** válasza:
86%
Nem. Pedig nem vagyok agglegény.
2019. aug. 16. 13:48
 8/20 anonim ***** válasza:
82%

Nem támogatom, de attól még létezik. Csak nem így hívják.

Amit én agglegényként fizetek pluszban a másik családi adókedvezményéhez képest, na az a plusz összeg az agglegényadó.

Ja, és én fizetem az ő feleségét, amiért neki gyereket szült!

És vesszek meg, egy se adná kölcsön, hogy akkor már szüljön legalább nekem is egyet az a drága asszony, ha az én adómból kap gyerekszoptatásért fizetést!

Szóval asszem bőven elegendő agglegényadót fizetek!

2019. aug. 16. 13:58
 9/20 anonim ***** válasza:
11%

"Tessék? Pont az egyedülállók azok, akik általában többet adóznak életük során, mint a gyerekesek (hiszen nem mennek gyedre, gyesre, nem kapnak adóvisszatérítést, ilyen-olyan kedvezményeket a gyerek miatt), szóval az ő adójukból fizetik az ilyen ellátásokat."

és a nyugdíjukat, meg az akkori egészségügyi ellátásukat, idős-otthoni elhelyezésüket (mert ügye nincs család, aki gondoskodhatna róla) mégis ki fogja fizetni?

2019. aug. 16. 14:05
 10/20 anonim ***** válasza:
87%

# 9 Én szívesen állom a magamét, ha megtarthatom az eddig a TB-nek utalt pénzemet és a plusz adóim jelentős részét!

Jobban fialna egy bankban mint egy stadionba falazva!

2019. aug. 16. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!