Egyet értetek ezzel?
A Facebookon több bejegyzést olvastam a Fideszes képviselő haláláról, hogy most aztán vége a kétharmadnak, hajrá ellenzék!
Azért ez sok(k) nekem.

A sok "gyökér"(jobb jelzôt NEM kapnak, bár volt ellenzéki aki kulturáltan tudott írni, tisztelet a kivétel) még ott gyûlôlködött a poszt alatt. 😡Szomorú, hogy ilyenkor a libsik elfelejtik az összetartozás, elfogadás mottójukat, vagy ez csak a támogatóikat értik bele? 🤔
Bár mit várjunk, ha én kiírom, hogy jobboldali vagyok, máris nácinak, vagy agymosottnak neveznek a balliberális tömeg.

Nem kellett volna neki meghalni, ő is egy ember (volt)!
Viszont a magyar történelem legkártékonyabb bandájában játszott.
Nyugodjék békében!

1:
Miért baj, ha tájékoztatva vannak arról, hogy a 2/3 ezzel megszünt és az, hogy időközi választás lesz? Szerintem az égatta egy világon nincs semmi. Teljesen rendben van a cikk. Gondolom nem olvastad el az elejétől.

Itt a kommentekkel volt a baj,nem a tájékoztatással.Máris fröcsögtek néhányan a halála miatt,jóhogy nem örvendeztek.
Na igen,a kettessel egyetértek,de engem szebb jelzőkkel illetnek...fideszes g.ci,még úgy is,hogy inkább Mi Hazánkos vagyok.
Én nem számoltam utána a dolognak, de egy halálhírt azzal kommentelni, hogy hajrá! Az nagyon gáz.
Gázabb, mint a bajai(?) polgármester, aki kiállt a már halott ellenjelölt ellen.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!