Mi értelme van a gyűjtésnek?
Mi értelme van Hadházy és Szél Bernadett és a többi baloldali aktivistának a konzultációs ívek gyűjtésének? Hiszen bárki kitöltheti azokat a neten. Én is és a családom és az ismerőseim egy része is a neten töltöttük ki nem postai úton pedig mi is megkaptuk a konzultációs íveket.
Mi értelme van ennek a bohóckodásnak már megint a baloldalon?
Egyébként én személy szerint nem töltöttem volna ki de a baloldal ténykedése még ezzel a dologgal is már annyira szánalmas és idegesítő, hogy csak azért is kitöltöttem a kérdőívet!
#10 Mi lenne ha kipróbálnátok és mind elküldenétek a véleményeteket?
nem fogjátok, mert te magad is tudod hogy nem igaz amit írsz.
Sajnos a baloldal nagyon rossz úton jár. Szerintem nem a rögeszmés Orbánygyűlölet, a trollkodás, vagy a kormány sikertelenségében reménykedés fogja melléjük állítani a szavazókat.
Olyan szellemi, politikai teljesítmény kellene, ami miatt azt tudjuk mondani: "határozott, jó elképzelések, én emiatt rájuk szavazok."
Van ilyen? Szerintem nincs. Helyette dudálnak, gyűjtögetnek, nekirohannak az ajtónak, reklámozzák Németh Athinát.
""A cél az lenne, hogy sokat összegyűjtve ne hazudhassák be az x millió visszaküldőt, kitöltött számot""
Ebben az esetben majd a baloldal hazudja azt, milyen sokat összegyűjtöttek - közben meg nem és egyébként is senki nem számolta meg, hogy a baloldal mennyit gyűjtött össze. Így a baloldal annyit hazudik amennyit csak akar az összegyűjtött ívek számát illetően.
#13 "Így a baloldal annyit hazudik amennyit csak akar az összegyűjtött ívek számát illetően."
Igen.
De mi ebben az újdonság?
Eddig is hazudtak reggel, éjjel meg este, nem?
Mindenki hazudik ezeről a kérdőívekről, ezért felesleges az egész. Pénzkidobás. Fordíthatnák ezt az összeget a szociális szférában dolgozók jutalmára - amiből kimaradtak sajnos.
Szóval azt mondom, lenne jobb helye a pénznek máshol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!