Mi a véleményed a Mi Hazánk kezdeményezésérôl?
Figyelt kérdés
Én igazat adok nekik.2020. júl. 5. 13:45
21/54 anonim válasza:
13-as!
Neki rugaszkodhatnánk a kérdés lényegének az elmagyarázásához, de félő, hogy annyit sem értenél belőle mint egy hangya.
Úgyhogy, szélsőjobbozzá csak tovább az elbarátaiddal!
22/54 anonim válasza:
Hogy egy szalmabábbal hadakoznak, ugyanis pont nem bemondásra végzik az abortuszt, indokolni kell. Hogy milyen indok elfogadható és milyen nem, az más kérdés, de a linkelt kezdeményezés alapfeltevése eleve egy tévedés.
23/54 anonim válasza:
22. van 3 igazi indok de a negyedik egy olyan kiskapu ami akár beillene “egyéb” indoknak. Olvasd el és próbálj olyan indokot mondani ami szerinted nem férne bele
24/54 anonim válasza:
Indok?
Pl.: Nincs lóvém. Egyetemre készülök. Fogadja el doktor úr, 300.000 van benne.
25/54 anonim válasza:
Nem érdekel a sok libsi véleménye,én akkor is egyetértek velük💚
26/54 anonim válasza:
Szerintem tisztességes, erkölcsös ember elutasítja az abortuszt minden formában.
27/54 anonim válasza:
"Szerintem tisztességes, erkölcsös ember elutasítja az abortuszt minden formában."
Mert?
28/54 anonim válasza:
Gondolj bele, mi lenne, ha annak idején téged se hagytak volna megszületni.
29/54 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok, az itteni abortuszpártiak belegondoltak-e valaha, hogy annak idején őket is hagyták megszületni.
30/54 anonim válasza:
"Gondolj bele, mi lenne, ha annak idején téged se hagytak volna megszületni."
Akkor én nem léteznék. De hogy jön ez ide?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!