Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » "Magyar az, akinek fáj Trianon...

"Magyar az, akinek fáj Trianon." - Egyetértesz ezzel?

Figyelt kérdés

2020. júl. 3. 15:13
1 2 3 4
 11/32 Sunshinedoll ***** válasza:
38%

#6 Az amerikai rasszizmusnak vagy úgy amblokk a rasszizmusnak semmi köze nincs Trianonhoz, nem is értem miről beszélsz.

A jobboldalnak köszönhetően elvesztettünk anno egy halom területet, családok mentek szét, valóban tragikus esemény, de 100 évvel ezelőtt történt. Most meg a jobb oldal trasheli a baloldalt amiért nem sírunk Trianon után, ami mellesleg egy olyan háborúnak a következménye, amit el se kellett volna kezdeni és ami során egy csomó ember meghalt. Az nem tragikus?

Mennyi az elévülési idő szerinted egy ilyen ügyben? Szerinted a törökök, az osztrákok, (vagy netán az olaszok…) tarthatnak megalapozottabb igényt Magyarország területére?

2020. júl. 3. 15:52
 12/32 anonim ***** válasza:
64%

Nem értek az állításal egyet!

Engem nem zavar, ha valaki megemlékezik róla normális keretek között. De nem kötném a magyarság feltételéhez!

2020. júl. 3. 16:01
 13/32 anonim ***** válasza:
56%

Hogy magyar-e, azt nem tudom, de hogy buta, azt sejtem. Az embernek fájhat , ha a lábára lépnek, kihúzzák a fogát, vagy elvesztette egy szerettét és hasonlók.

Trianon nem fáj, Trianon a magyar történelem része. Lehet megismerni, lehet tudni az előzményeit, a döntés okát és körülményeit, lehet ismerni következményeit, egyszóval mint történelmi eseményt, lehet hozzá viszonyulni megfelelő értékrend mellett. Sőt, cselekedni is lehet. Hatásosan vagy rosszul, visszatetszően vagy szimpatikus módon, de a fájdalom ide nem passzol.

2020. júl. 3. 16:07
 14/32 Deák Dominik 2020 ***** válasza:
48%

Nem értek vele egyet, szerintem az is lehet magyar, akinek nem fáj Trianon.

A szomorú az, hogy vannak, akik szerint nem magyar az, akinek nem fáj Trianon.

2020. júl. 3. 16:11
 15/32 anonim ***** válasza:
32%

"14 Sunshinedoll ***** válasza:

0%

#6 Az amerikai rasszizmusnak vagy úgy amblokk a rasszizmusnak semmi köze nincs Trianonhoz, nem is értem miről beszélsz."

Nem is csodálom ha nem érted, csak akkor nem értem mit okoskodsz, minek hoztam fel egyáltalán.

2020. júl. 3. 16:21
 16/32 anonim ***** válasza:
50%
Igen
2020. júl. 3. 16:27
 17/32 anonim ***** válasza:
55%
Jól kibaszt.k Magyarországgal annyi biztos a külföldi nagyhatalmak és erről érdemes minden évben minden rendes magyarnak megemlékezni
2020. júl. 3. 16:29
 18/32 anonim ***** válasza:
31%
IGEN!
2020. júl. 3. 16:35
 19/32 anonim ***** válasza:
61%
Nagyon nem. Álságos, aljas, kirekesztő és igazságtalan dolognak tartom a magyarság vagy nem magyarság kérdését egy ügy alapján meghatározni. Nagyon korlátolt gondolkodás ez, amit a világ fejlettebb része már régen meghaladt.
2020. júl. 3. 16:36
 20/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Tanulságosak.

A "kommunizmus" "jó" munkát végzett. Sajnos.

2020. júl. 3. 16:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!