Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Liberálisok, antifák! Ti...

Liberálisok, antifák! Ti tényleg úgy gondoljatok, hogy Magyarországért nem kár?

Figyelt kérdés

Nem vagyok fajgyűlölő, de szeretem a házam S vele a kultúrát! Viszont ti az egyenlőséget hirdetve elpusztítanátok azt!

Az elmúlt évtizedekben a magyar lakosság csökken míg a cigányságè egyre inkább nő, és emellett beengednétek közelkeleti migránsokat is! Ami azt fogja évtizedeken belül jelenteni, hogy a magyar nép átalakul egy teljesen más csoportá. Nektek ez így tényleg oké ?

2020. júl. 3. 07:42
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
50%

"Viszont ti az egyenlőséget hirdetve elpusztítanátok azt!"

ezt úgy mégis miből gondolod?

azért mert valaki nem magyarkodik, vagy nem fasiszta, soviniszta még szeeretheti a Hazáját és a magyar kultúrát.

"Az elmúlt évtizedekben a magyar lakosság csökken míg a cigányságè egyre inkább nő"

gondolom te nem cigány vagy. szaporodj többet. legyen jobb oktatás, jobb egészségügy, hogy ne haljon még évente 30 ezer ember akik megfelelő kezeléssel még élhetnének. legyen kevesebb központi elvonás, hogy több maradjon az emberek zsebében, amiből meg tudnak élni, gyerket vállalni. az állam nen fojtsa meg a magyar vállalkozásokat, és ne csak a Családtagokat tömje pénzzel. világbajnok az áfánk, és a munkára rakodó közteher.

"és emellett beengednétek közelkeleti migránsokat is!"

és ki engedett be 20 ezer fezetős migránst, és tízezernyi ukránt? a fidesznek csak a csóri migráncsokkal van baja, akik nem fizetnek nekik baksist. a letelepedési kötvényt ki fogja visszafizetni? biztosan nem az aki milliárdokat húzott a jutalékból, hanem mi, adófizetők. de ugye ez már a fideszes tolvajokat nem érdekli.

"Ami azt fogja évtizedeken belül jelenteni, hogy a magyar nép átalakul egy teljesen más csoportá. Nektek ez így tényleg oké?"

miért alakulnak át? volt tatárjárás, törökök, osztrák uralom. meg kik a magyarok? totálisan kevert nép vagyunk, az évszázadok alatt rengeteg féle népeket betelípettetek, nincs fajtiszta magyar

remélem volt értelme az időmet rád fecsérelnem, kérdező

2020. júl. 3. 12:25
 22/27 anonim ***** válasza:
86%
1225 volt értelem. Értelmes dolgokat írtál.
2020. júl. 3. 12:28
 23/27 anonim ***** válasza:
66%

#18 pedig láthatod

mert akiket te most cigánynak gondolsz, azok az oláh (román) cigányok, akik a múlt században vándoroltak be.

2020. júl. 3. 12:32
 24/27 Sunshinedoll ***** válasza:
65%

Szerintem az agresszív tudatlan nacionalizmus meg a hagyományok és népek(?) elpusztítása között elég nagy spektrum van.

Nekem semmi bajom nincs azzal, ha valaki szereti a hazáját és büszke a hagyományaira addig, amíg másoknak nem árt vele és másokat nem rekeszt ki és nem harácsol.

2020. júl. 3. 15:25
 25/27 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó, ez nagyon gyenge érv, hogy ne bántson másokat. Ha Trianont nézed, ha a vértanukat nézed, ha a hálaadást nézed, ha a mákos brióst, vagy a locsolkodást, a disznó vágást nézed... Ezek mind mind bántanak másokat. Ettől még hagyomány marad.
2020. júl. 3. 15:56
 26/27 anonim ***** válasza:
17%
19-es vagyok, nyugodtan le lehet pontozni, attól még igazam van.
2020. júl. 3. 16:21
 27/27 anonim ***** válasza:
59%

Lehetőségről írsz. Lehetne jégeső is, de szerencsére nem fog ma esni. Ettől még igaz, csak nincs így.

Pl franciák helyzete egész rakás trágyadomb a menekültek miatt és nem csak Csárli miatt, hanem a délfrancia fosztogatások miatt, a gettó probléma miatt. Angliában olyan gettók vannak, ami nekem nem hiányzik és ezek nyugati példák. Igen így is lehet, igaz. Kell a ráknak!

2020. júl. 4. 08:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!