Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan értelmezitek a tb...

Hogyan értelmezitek a tb törvényt?

Figyelt kérdés

Az olvastam sürgősségi ellátásra akkor is jogosult valaki,ha nincs biztosítása.

Még nem sürgősségi ellátásra nem jogosult.

Ugye nem kap államilag támogatott gyógyszerekre kedvezményt,teljes áron válthatja ki.Ez eddig oké.

Viszont a sürgősségi esetén mit jelent az,hogy "ellátják".

Ellátják,és nem is terhelik rá.(Mondjuk egy életmentő műtét árát).

Vagy ellátják ugyan,de ezt is ki kell fizetnie,azon felül a tartozáson kívül,amit felhalmozott?

2020. júl. 2. 20:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem, sürgősségi ellátásnál nem ellenőrzik a tb jogosultságot.
2020. júl. 2. 21:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Tavaly nagyon szédültem Balatonon, forgott velem minden. Bementünk a Veszprémi kórházba, de nem volt nálam Taj kártyám, ők már név szerint nem tudtak utána nézni, hogy érvényes e, 4 órán keresztűl, amígvtök rosszul voltam, folyamatosan a 30 ezres számlát lebegtették előttem, hogy azt ki kell fizetnem. Végül egy ismerősünk, átmászott otthon a kerítésen a garázs nem volt zárva és megnézte a Taj számomat. Ez tavaly volt, az új törvénynél el tudom képzelni mik lesznek.
2020. júl. 3. 07:57
 3/5 anonim ***** válasza:
"obán cézár, a halálbamenők üdvözölnek téged"
2020. júl. 3. 21:13
 4/5 anonim ***** válasza:

Végülis tökmindegy, mert én a sürgősségin kiabáltam, hogy hugyozni kell este, de nem volt reakció. Leszedtem a szívmonitort magamról kimentem hugyozni, mivel nem tudtam mi hol volt ezért kihúztam a konnektorból ne visítson az a szar. Melettem egy öregasszony ordított, hogy szarni kell neki, de aztán beszart és elaludtunk. Reggel váltás előtt betámolygott egy nővér, és kérdezte, hova lett rólam a műszer? Mondom találgass bazmeg...

Ezek így is túl vannak fizetve.

2020. júl. 3. 21:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Aki magatehetetlen teljesen annak lőttek....
2020. júl. 3. 21:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!