Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyar baloldal miért nem...

A magyar baloldal miért nem áll ki a négerek mellett?

Figyelt kérdés
A nyugati baloldal szolidaritásáról biztosította Black Lives Matter mozgalmat. Az USÁ-ban és Nyugat-Európában is tüntetések vannak a négerek jogaiért. Egy baloldali pártnak kötelessége támogatni ezt az ügyet és az antifasiszták és kisebbségek mellé állni. A hazai baloldali-liberális pártok(MSZP, DK, Momentum, LMP, PM) azonban nem nagyon szólalnak fel ez ügyben. Talán nem is annyira baloldaliak mint azt mondják?

2020. jún. 30. 18:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
87%
Na, már meg ez a baj. Ha kiállnának az volna a baj. Igaz?
2020. jún. 30. 19:56
 12/18 anonim ***** válasza:
75%

Elnyomják a fehér embereket, mert intelligensebbek mint a sötét.

Így lesz egy irányítható buta tömeg.

Sajnos Európa rohamos ütembe barnul be.

Mondjuk itthon is a cigányság rövid időn belül megduplázta magát, amíg mi magyarok csak fogyatkozunk. Nem kell nagy matek zseninek lenni ahhoz hogy ez hova fog vezetni.

#whitelivesmatter

2020. jún. 30. 20:23
 13/18 anonim válasza:
Üdv, én erre azt tudom válaszolni kerek perec, hogy azért nem, mert Magyarországon szinte alig élnek szerecsenek. Sőt, valójában egyáltalán nem kötelező a baloldalnak, I'm sorry, és a leplezett Európai szélsőbaloldalnak támogatniuk, mert Magyarországnak semmi köze nincs hozzá, hogy mi történt Amerikában. Fura most ezt így leírjam, mert régen én is azt hittem, majd a baloldal megoldja mindig, de hosszú távon sajnos nem. Itthon a Roma kisebbség van a szerecsenek helyett előtérben. Ezzel még nem is lenne olyan nagy gond, de valljuk be őszintén, sohasem lesz nekik önálló országuk vagy tartományuk Magyarországon, kivéve, ha olyan országban élnek, vagy oda költöznek, ahol a vezetőség muja, tunya, jellemtelen és harmatgyenge. Azt is gondolom, hogy ezeket az önző, szélsőséges és tanulatlan szerecsen-nacionalista tüntetőket, avagy a „szabadságharcos” antifasiszta civil-terroristákat, (akik még azt sem tudják, mit jelent az hogy fasizmus, hogy ki találta ki az ideológiát és mikor, és hogy hol terjedt el valójában) valamint még a többi agymosott és nevetségesen megvezetett söpredéket, akik már Európában is megvetették a lábukat és beálltak a BLM mellé, illetve még a legtöbb ezt támogató szintén agymosott, pénzhajhász, nemzetáruló és sátánias rabszolga-politikust is, minden bizonnyal csakis a világ milliárdosai pénzelhetik júdáspénzel (köztük a hamis próféta, Sátán szolgája: SG is) titokban, az Illuminátussal együtt, hogy egy világkáoszt idézzenek elő, ami után minden ember visszaállatiasodik, kivéve ezeket a dúsgazdag Sátán szolgáit, akik majd rajtuk uralkodnak. Nekem elhiheti, nem vicc! Ráadásul kérdem én, mi a szennyes borzasztót keres a BLM Európában, ha a bevándorlók 25-30%-a szerecsen? Szánalmas, mennyire sötét a mai emberek többsége még mindig, tisztelet a kivételnek. Ja, és hogy mégegyszer válaszoljak az ön kérdésére, Gyurcsány úr szerencsére nem tartozik ezek közé a világháborút elhozó politikusok közé, egyenlőre. Igen, ezt eddig mind egy tapasztalt, volt komcsitól tudhatja. Amúgy még a szobordöntögetésről jut eszembe, Magyarországon is volt már ilyen régebben, kérem szépen... viszont csak egy: a Sztálin szobor ledöntése, ami már önmagában is megrettentette az akkori jóöreg elvtársainkat azokban az időkben. De különben is, a magyarok nyilván nem kr**ének, hogy direkt káoszt és anarchiát robbantsanak ki az országban csupán a BLM miatt. Ennél műveltebbek, sőt... a rengeteg történelmi ba***gatás miatt is Magyarország és a magyar nép alapból soha többé nem hajlandó önként elárulni önmagát és eltűnni a világ süllyesztőjében, ezt a balliberális pártok (köztük a lefizetett, hasznavehetetlen és elvszegő bábpárt Jobbik is, valamint a BP-i Paprika Jancsi is) jól tudják. Az a helyzet, hogy ma már a magyarok ugye sokkal okosabbak és tisztánlátóbbak annál, minthogy beleavatkozzanak más szekták és civil-terroristák világpusztító dolgaiba magyarán mondva. Ezért sz**ja le a BLM-t a magyar baloldal, a jobboldal meg főleg. De mielőtt félreértés történne, nem, nem támogatom a kőkemény radikális jobboldalt, ne tévesszen meg, amit eddig mondtam. Csak csupán tudom, hogy az országban soha a büdös életben nem volt fasizmus, így az antifáknak semmi keresnivalója Magyarországon, mert csak káoszt okoznának! Valamint hiszem, hogy a magyar politikusok nem árulnák el a saját népüket és nem robbantanának ki direkt polgárháborút, mert még maga Gyurcsány úr is tudja, ha polgárháború lesz az országban a BLM miatt, a magyarok úgy, mint 1956-ban, kíméletlenül ki fognak állni magukért és féregtelenítik az országot, akárcsak a V4-ek többi tagja is. Sajnos ez ellen nem lehet mit tenni, mondom én, aki régen még baloldalias volt, és most köpködhettek rám. Én annak ellenére, hogy már egyáltalán nem érdekel annyira a politika, mint régen, mégsem így képzeltem el a jövőt a világban, hogy „szerecsen puccs a világ ellen, a milliárdosok világuralmáért”. Ha hiszi, ha nem, ezt a szélsőséges zavargást Amerikában még a vérbeli komcsik sem nézték volna jó szemmel, kérem szépen! Egy szóval az ország túl nemzeti és túl hazafias ahhoz, hogy elárulják a magyar népet, az országot, elveiket, identitásukat és központi vallásukat a teljes agymosott, primitív és nagy eséllyel csak világháborút generáló szerecsen-/kisebbségi nacionalizmusért, és a majd ebből fakadó világanarchizmusért. Ez a probléma, erről ennyit. Ráadásul még mindig ott vigyáz ránk a háttérben a Big Brother, Oroszország is... szóval ha beüt a baj, ők még mindig segítenek. Köszönöm, hogy meghallgatott, szép napot!
2020. jún. 30. 22:28
 14/18 anonim ***** válasza:
41%
Nem? Folyamatosan mellettük csaholnak! (A szövegelés megy, a múltkor térdelésztek az agymosottak.)
2020. júl. 1. 08:11
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Talán mert Magyarországon nincsenek négerek és ha nincsenek akkor elnyomva sem lehetnek. Persze álljunk ki egy nemlétező kisebbség jogaiért. Ismétlem: Magyarországon nincsenek négerek.

Az meg mit érdekeljen hogy egyes amerikai városokban mi van. Ott is nézd meg, a börtönökben felülreprezentáltak a feketék. Sokkal többször ölnek feketék fehért mint fordítva.

Az agyhalottak most felgyujtják a városaikat. ÉS??? Majd úgyis beveti Trump a hadsereget ha nagyon eldurvulnak. Azok majd rendet tesznek, az utcákon is, a fejekben is.

2020. júl. 1. 14:03
 16/18 anonim ***** válasza:

Puzsér tökéletesen összefoglalja, hogy mi zajlik az U.S.A-ban:

https://www.youtube.com/watch?v=Ov1Snri800o

2020. júl. 4. 08:34
 17/18 A kérdező kommentje:
Puzsér egy idióta
2020. júl. 4. 08:49
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerintem te provokátor vagy. Jössz ezzel a nevetséges liberális szöveggel, közben pedig a távolról sem pc "néger" szót használod...
2020. júl. 5. 02:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!